18 Aralık 2021 20:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Ramo ve Yargı Dizisinin Yıldızı, 14 Yaş Küçük Sevgilisiyle Ev Hallerini Paylaştı!

Ramo ve Yargı Dizisinin Yıldızı, 14 Yaş Küçük Sevgilisiyle Ev Hallerini Paylaştı!

Ramo ve Yargı Dizisinin Yıldızı, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Kendinden 14 yaş küçük sevgilisi ile fotoğraf atan Mehmet Yılmaz Ak, bakın hangi fotoğrafı paylaştı!

Ramo ve Yargı dizilerinde oynayan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, kendinden 14 yaş küçük sevgilisi ile ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun yapmış olduğu paylaşım dakikalar içinde binlerce kişi tarafından görüntülendi ve beğeni yağmuruna tutuldu. 35 yaşında olan oyuncuya tepki gösteren kişiler de oldu. Oyuncunun sevgilisi olan 21 yaşındaki isim ise insanlara çok yabancı gelmedi. Çünkü Mehmet Yılmaz Ak`ın sevgilisi, daha önce katılmış olduğu bir güzellik yarışması ile tanınmıştı. Yargı dizisinin savcısı Pars`ın kendi dizisini sevgilisi ile izlerken ev hali ve diğer fotoğrafları haberin devamında yer alıyor.


Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?


Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşında ve Diyarbakır doğumlu bir dizi oyuncusudur. Ünlü isim Kayseri ilinde yer alan Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olduktan sonra oyunculuk hayatına atılmıştır. Kısa süre içinde ise hızla şöhret basamaklarını çıkarak önemli dizilerde başrol oyuncusu olarak oynamaya başlamıştır. Ramo ve Yargı dizileri ile daha çok ünlenen Mehmet Yılmaz Ak, aynı zamanda oyun yazarlığı da yapmaktadır. Usta oyuncu 5. Basamak adlı oyunu kaleme almıştır ve bu oyun Mitos Boyut yayınları ödülüne layık görüşmüştür. Ünlü oyuncunun daha önce oynamış olduğu pek çok tiyatro eseri, sinema filmleri ve diziler de bulunmaktadır. Mehmet Yılmaz Ak, günümüzde ise Yargı dizisinde Sarp savcı karakterini canlandırmaktadır.


Mehmet Yılmaz Ak`ın Sevgilisi Kimdir?


Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile birlikte kendi dizinini izlerken ev hallerini paylaşan Mehmet Yılmaz Ak`ın sevgilisinin kim olduğu merak edilmiştir. Kendinden 14 yaş küçük sevgilisi ile fotoğrafları kısa süre içinde sosyal medya platformlarında yayılmıştı. Bazı kişiler güzel kadını hemen tanımıştı. Çünkü aslında Mehmet Yılmaz Ak`ın sevgilisi ekranlara çok yabancı değildi. Ünlü ismin sevgilisi daha önce Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştı. Bu yarışmaya ünlenen Türkiye güzeli adayın ve Mehmet Yılmaz Ak`ın sevgilisinin ismi ise Nazlı Çetin`dir. Nazlı Çetin, sevgilisinin yapmış olduğu paylaşımdan sonra ise sosyal alemde daha çok tanınır hale gelmiştir.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış