19 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Kırmızı Odaya Gökhan Özoğuz'dan Sonra Bomba Bir İsim Daha Geliyor! Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncu Demet Özdemir Kırmızı Odada!

Kırmızı Odaya Gökhan Özoğuz'dan Sonra Bomba Bir İsim Daha Geliyor! Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncu Demet Özdemir Kırmızı Odada!

Sevilen dizi Kırmızı Oda her bölümde heyecanla izlenmektedir. En son Gökhan Özoğuz'un diziye katılmasıyla canlanan Kırmızı Oda yeni bir isimle daha sevenleri le buluşacak. İşte herkesin beklediği o muhteşem haberin tüm detayları 5nhaberde.

Cuma günleri yayınlanan  Kırmızı Oda dizisi oyunculuk performansları ile herkesi mest etmektedir. Her bölümünde danışanların hayatlarındaki çarpıcı noktaları anlatan dizi herkes tarafında çok sevilmektedir. Daha önce Avrupa Yakası dizisinden tanımış olduğumuz Binnur Kaya Kırmızı Oda dizisinde Manolya Hanım rolüne hayat vermektedir. Psikolog olan Manolya Hanım danışanlarını dinleyerek onlarla beraber sorunlarına çözüm bulmaktadır. Daha önce birçok ünlü ismin katıldığı Kırmızı Oda resmen yıldızlar geçidi haline gelmiştir. Diziye konuk olan yeni isim ise herkesi çok sevindirdi. Uzun zamandır beklenen oyuncu sonunda Kırmızı Oda dizisine katılıyor. 

Herkesi Etkileyen Dizi 

Farklı hayat hikayeleriyle herkesi etkileyen dram türünde olan Kırmızı Oda, psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından uyarlanarak yazılmıştır. Dizide seyirciyi kendine çeken özelliklerden biri de gerçek hayatı yansıyor olmasıdır. Ayrıca hikayesi biten danışanların diziden ayrılması ve yerine farklı oyuncuların diziye katılması dizideki heyecanı taze tutmaktadır. Sosyal medya üzerinden de çok konuşulan Kırmızı Oda anlattığı dramatik olaylar dizisi ile herkesi derinden etkilemektedir. 

Gökhan Özoğuz Gelmişti! 

TV8 kanalında yayınlanan dizinin başrollerinde Binnur Kaya yer alıyor. Gelen ünlü isimler ise Erkan Petekkaya, İlayda Alişan, Melisa Sözen gibi daha birçok isim Kırmızı Odaya eşlik etmiştir. En son diziye katılan Gökhan Özoğuz Dara karakteriyle çok sevilmiştir. Daha önce TV8 kanalında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın programı O Ses Türkiye'de jüri olarak bulunan şarkıcı diziye renk katmıştır. İzleyenler tarafından da olumlu yorumlar alan Gökhan Özoğuz'un uzun zaman Kırmızı Oda dizisinde yer alması beklenmektedir.  

Bakın Kim Geliyor! 

Kırmızı Oda dizisine katılacak olan yeni bir isim daha ortaya çıktı. Kırmızı Oda izleyicilerini heyecanlandıran bu haber herkesi sevince boğdu. Kırmızı Oda dizisini izlemeyenler bile bu oyuncuyu gördükten sonra izlemeye başlayacak. Herkesi ekran başına kilitleyen diziye Demet Özdemir'i katılacağı öğrenildi. Doğduğun Ev Kaderindir dizii ve yaz dizileri ile tanınan ünlü oyuncunun Kırmızı Oda dizi için teklif aldığı öğrenildi. Yakın zamanlarda TV8 kanalında olması beklenen Demet Özdemir hikayesi ile herkesi yasa boğacak. Oyunculuğu ve güzelliği ile gündemden düşmeyen Özdemir yine oldukça iddialı bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış