19 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Gönül Dağı Sefer Diziden Ayrılıyor! İzleyiciler Sefer'in Hastalığını Merak Ediyor! Peki Hastalığı Ne?

Gönül Dağı Sefer Diziden Ayrılıyor! İzleyiciler Sefer'in Hastalığını Merak Ediyor! Peki Hastalığı Ne?

Severek takip edilen dizilerden biri Gönül Dağı'nda seyircileri yıkan haber geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden Sefer'in Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı haberi herkesi üzdü. En son baba olacağını öğrenen Sefer'in sevinci kursağında kalırken hastalığı ise ortaya çıktı.

TRT1 kanalının Gönül Dağı dizisi uzun süredir reytinglerin üst sıralarını kimseye kaptırmazken, bir oyuncunun alınan ayrılık haberi herkesi yıktı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen ve manzarasıyla herkese görsel şölen sunan dizi diğer TV dizilerinden farklı olan konu ve işleyişi ile herkesi kendine çekmeyi başarıyor. Komedi ve dram türünde olan Gönül Dağı dizisi güldürürken ağlatmayı da başaran nadir dizilerdendir.  ‘’Bozkırda bir Anadolu masalı'' olarak bilinen Gönül Dağı tüm izleyenlerin kalbinde ayrı bir yer edinmiş durumdadır. 

Gönül Dağı Nerede Çekiliyor?

Dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk gibi isimlerin bulunduğu Gönül Dağı oyuncuların rollerindeki başarıyla da oldukça konuşulmaktadır. Şuan 2. sezonu devam eden dizinin 3. sezonu çıkıp çıkmayacağı ise izleyenler tarafından merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. Şuan yapımcılardan bu sorulara yanıt verilmese de seyircilerin isteği Gönül Dağı dizisinin daha uzun dönem ekranlarda olmasıdır. Efsane bir dağda geçen hikayeleri ile yüreklere dokunan Gönül Dağı, usta yazar Savaş Şafak Barkçin tarafından kaleme dökülmüştür. 

Sefer Baba Oluyordu! 

Gönül Dağı dizisi çıkan son fragmanı ile izleyenleri şoka uğrattı. Ferdi Sancar'ın canlandırdığı Dolmuşçu Sefer karakteri dizide en sevilen isimler arasında yer alırken ayrılık haberi dizi bitiyor mu yorumlarına neden oldu. Yayınlanan son fragman ile herkesin yüreği ağzına geldi. Sefer'in diziden ayrılacağı yayınlanan fragmanda neredeyse kesinlik kazandı. Sefer en son baba olduğu haberini almışken hastalığı nedeniyle hayata veda edecek olması herkesi gözyaşlarına boğdu. Çocuklarına kavuşamayacak olan sefer doğmamış çocuklarına bir kaset bıraktı. Dolmuşçu Sefer'in hastalığı ise ortaya çıktı. Bu hastalık nedeniyle çocuklarına kavuşamayan Sefer izleyenleri ağlattı. 

Sefer'in Hastalığı Nedir? 

Beyninde ur olması nedeniyle hayata veda edecek olan Sefer çocuklarının yanında olamayacağı için onlara bir kaset bıraktı. Fazla ömrü kalmayan Sefer çocuklarının olmasına bile sevinemedi. En güzel masalları çocuklarına anlatamayacağını söyleyen Dolmuşçu Sefer, yayınladığı kasette Zahide'ye olan aşkını anlattı. Diziden beyninde ur olması nedeniyle üzücü bir şekilde hayata veda ederek oyuncunun diziden ayrılması bekleniyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış