19 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Bazı Burçlar Asla Minnet Etmiyor! Kimseye Minnet Etmeyen ve Kendine Yeten O Burç

Bazı Burçlar Asla Minnet Etmiyor! Kimseye Minnet Etmeyen ve Kendine Yeten O Burç

Bazı burçlar vardır ki asla büyümez, onları büyütmek zorunda kalırız. Ancak bazı burçlar vardır ki onlar dünyaya yetişkin olmak için gelmiş gibidirler. İşte her durumda kendi ayakları üzerinde duran o burçlar...

Zodyak kuşağı birbirinden farklı kişilik özelliklerine sahip burçları önümüze dizmeye devam ediyor. Bazı burçlara baktığımızda, içlerindeki çocuğa sıkı sıkı sarılırken, bazı burçlar ise bir an önce bir yetişkin olmaya yöneliyorlar. İkizler, Kova ve Yay’larda çocuksu taraf her zaman ağır basarken, kimi burçlar sorumluluk sahibi ve bir yetişkin olma konusundaki atılımı ile ön plana çıkıyor. Kimseye minnet etmeyen ve kendi başının çaresine bakmakta usta olan burçları açıklıyoruz.

Kimseye eyvallahı olmayan ve kimseye minnet etmeden dimdik duran burçların başında Başak burçları geliyor. Başak burcu insanı, her durumda kendi ayakları üzerinde durmayı tercih ederek, sorunlarla mücadele etmeyi tercih eden tarafta. Etraflarında mükemmel bir düzen olması umuduyla hareket eden Başaklar, kendi ayakları üstünde durabilmeyi oldukça önemserler. Hatta evlilik gibi konularda bile gözettikleri şey, bir başkasına ihtiyaç duymaktan ve sevgiden öte, düzenli bir hayatın kurulmasıdır.

Sorumluluk sahibi ve yetişkinlik konusunda uzman bir diğer burcumuz ise Oğlak. Bu burcun insanları da her koşulda kendine yetebilmeyi ön plana koyarak hareket eder ve kendi ayakları üzerinde durmayı önemser. Bu konuda oldukça çaba gösteren ve hiçbir noktada pes etmeyen Oğlak’lar, bu özellikleri nedeniyle işkolik tavırlar da gösterebilmektedir. Oğlak’lar için, kendine yetmek aynı zamanda maddi olarak bağımsız olmayı da ifade edebiliyor. Bu nedenle bir Oğlak’ı gecesini gündüzüne katarak çalışırken görmek gayet olağan bir durumdur. Ancak yine de bazı konularda Başak burçlarına göre daha duygusal olabiliyorlar.

Kendi kendine yetebilme konusunda iddialı olan diğer bir burç Aslan’dır. Aslan burcu, liderlik dürtüleri yüzünden, sorumluluk alabilme ve yetişkin olabilme konularında mecburen bir hamle yapmak durumunda kalıyor. Aslanlarda liderlik güdüsü o kadar yoğundur ki, bazen kendi ebeveynlerinden bile daha yetişkin bir konumda olabilir, onlara göre daha fazla sorumluluk alabilir ya da ebeveynlerine yol gösterici olabilirler. Bu nedenle de daha küçük yaştan itibaren çok çalışmaya odaklanırlar ve sözlerinin dinlenmesi için çabalarlar.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış