19 Aralık 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Haluk Bilginer’in Rol Alacağı Yeni Dizi ‘Baba’nın Kadrosunda Yeni İsim! Bu Yeni İsim Dizi Dünyasını Sallayacak

Haluk Bilginer’in Rol Alacağı Yeni Dizi ‘Baba’nın Kadrosunda Yeni İsim! Bu Yeni İsim Dizi Dünyasını Sallayacak

Kadrosunda Haluk Bilginer’in de bulunduğu ‘Baba’ isimli yeni dizi gündeme bomba gibi düştü. Televizyon ekranlarına yeni giriş yapan dizinin tanıtım filmi ve kadrosu gündemde en çok konuşulanlar arasında.

AyYapım’ın televizyonda yayınlanacak yeni dizisi ‘Baba’ gündemden düşmüyor. İlk olarak tanıtım filmi ve kadrosunda Haluk Bilginer’in yer alacağı haberiyle, kamuoyunda büyük etki yapan dizi, şimdi de kadroya eklenecek yeni isimlerle gündeme düştü.

Geçtiğimiz hafta, aniden ekranlara giriş yapan dizi, izleyicilerde büyük bir etki uyandırmıştı. Ekranlara ilk olarak ‘Bir Gece Ansızın’ adıyla giriş yapan ve sonradan ismini ‘Baba’ olarak değiştiren dizi, ilk önce Fox TV ile görüşse de Show TV ile anlaştı. Bundan sonraki süreçte ‘Baba’ ismiyle, Show TV ekranlarında izleyebileceğimiz dizinin, oldukça kalabalık kadrosu da yavaş yavaş son şeklini alma yolunda ilerliyor.

Dizi, Saruhan Ailesi’nin Anadolu’dan gelişinin hikayesini ele alıyor. Dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstlenirken, senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor. Horzum, ekranların bir diğer sevilen dizisi ‘Çukur’un da senaristliğini yapmıştı. Bu yılın en çok konuşulacak dizilerinin başında geleceğine inanılan dizi, oldukça ilgi çekici bir hikayeyi ekranlara getirecek. Yaşanan bir uçak kazası sonrasında tüm hayatları değişen bir ailenin hikayesini ele alanda yapım, şimdiden oldukça iddialı görünüyor.

Heyecanla beklenen dizinin en büyük yıldızı Haluk Bilginer olarak görünüyor. Ayrıca dizide yer alması planlanan diğer isimler de yavaş yavaş belli oluyor. Haluk Bilginer’e başrollerde Tolga Sarıtaş’ın eşlik etmesi planlanıyor. Yine Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Beril Pozam, Özge Özacar gibi isimlerle de görüşmeler devam ediyor.

Kadrodaki isimler yavaş yavaş netleşmeye devam ederken, dizinin ekrana geleceği tarih de merak edilenler arasında. Henüz dizinin gösterim tarihi net olmasa da, diziyi heyecan içerisinde bekleyen bu konuyu yakından takip ediyor. Yakın bir tarihte gösterileceği tahmin edilen dizi daha şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı. Gösterime girdikten sonra da, ekranlarda ve reytinglerde büyük bir değişim yaratması beklenen dizinin, yayınlanacağı tarih ve kadroya eklenecek yeni isimler merak ediliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış