20 Aralık 2021 13:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

MasterChef Yarışmasından Bu Hafta Öyle Bir İsim Elendi Ki Duyanlar Çok Üzülecek! Bu Erken Veda Hiç Beklenmiyordu!

MasterChef Yarışmasından Bu Hafta Öyle Bir İsim Elendi Ki Duyanlar Çok Üzülecek! Bu Erken Veda Hiç Beklenmiyordu!

Ekranların en çok izlenen yemek yarışması MasterChef'ten bu hafta elenen isim belli oldu. Bu ayrılığı kimse beklemiyordu. Peki bu hafta MasterChef yarışmasına kim veda etti? İşte detaylar...

Türkiye`nin en çok izlenen yemek yarışması MasterChef, finale doğru gidiyor. Bu yolda her hafta bir yarışması hayallerine veda ediyor. Dün elenen yarışmacıdan sonra finale gitmeye sadece 3 oyuncu kaldı. Dün yarışmadan elenen isim ise herkesi üzüntüye boğdu. Çünkü bu erken vefayı henüz kimse beklemiyordu. Yarışmacının elenmesine başta kendisi, daha sonra ise arkadaşları ile birlikte hayranları çok şaşırdı ve üzüldü. Peki ekranların bir numaralı yemek yarışması olan MasterChef`ten dün gece hangi yarışmacı gitti. İşte dün gece yaşananlar ile ilgili her şey bu haberde!


Mert, Araz ve Eren Dün Gece Kıyasıya Yarıştı!


MasterChef yarışmasında son 8 yarışmacı arasına kalan ve başarılarını ispatlayan üç yarışmacı olan Mert, Araz ve Eren dün gece kıyasıya yarıştı. Yarışın sonunda aralarından bir kişi yarışmaya ve hayallerine veda etti. Ancak tüm yarışmacıların göstermiş olduğu gayret, bu aşamaya kadar nasıl geldiklerini ortaya koyan cinstendi. Yapılan iki aşamalı eleme turunda ise en düşük puanı alan Araz elenen isim oldu. Araz ve şefler çok üzüldüler. Şeflerin araz hakkında söyledikleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Araz ise buraya kadar geldiği için çok mutlu olduğunu, kendi hayatına bir macera kattığını söyledi. Ayrıca daha ileri gitmek istediğini ancak herkesin basit hatalar yapabildiğini ve realist olunması gerektiğini ifade etti. Daha sonra ise şeflerle vedalaşan Araz, MasterChef önlüğünü bırakarak yarışmadan ayrıldı. Böylece Araz için MasterChef macerası burada son bulmuş oldu.


MasterChef Araz Kimdir?


Tam adı Araz Aghnami Aknam olan yarışmacı İran`da 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Pek çok spor dalında madalyaları olan Araz, Milli Amerikan Futbolu Takımı üyeleri arasında da yer almaktadır. Spor tutkusu yanında yemekle hobi olarak uğraşan Araz, son olarak MasterChef yarışmasına başvuru yapmış ve yedeklerden ana kadroya dahil olmuştur. Yarışmaya yedek oyuncular arasından gelmesine ve mutfaktan olmamasına rağmen çok iyi bir mücadele göstermiştir. Son 8 yarışmacı arasına kalmayı başaran yarışmacı, dün gece yarışmadan elenen son isim olmuştur.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış