20 Aralık 2021 16:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Böyle Bir Zam Ne Görüldü Ne Duyuldu! Renault Clio`ya Bir Günde 114 Bin TL Zam Geldi!

Böyle Bir Zam Ne Görüldü Ne Duyuldu! Renault Clio`ya Bir Günde 114 Bin TL Zam Geldi!

Döviz kuru en çok otomobil sektörünü vurdu. Araçlara zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Renault Clio modeline öyle bir zam geldi ki görenler gözlerine inanamadı. Clio bir günde 114 bin TL zamlandı!

Daha önce çok zam haberi duyduk ama böyle bir zam ne görüldü ne duyuldu. Ünlü otomobil markası Renault öyle bir zam yaptı ki görenler şok oldu. Yeni model Renault Clio tam 114 bin TL birden zamlandı. Ekonomik alandaki enflasyon ve döviz kurunun sürekli olarak yukarı yönde seyretmeye devam etmesi, bu artışın en büyük nedeni olarak görülüyor. Çünkü sene başında dolar ve euro kuru, sene sonundaki dolar ve euro kurundan yüzde 50 oranında azdı. Bu durum da birden otomobil fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu olay üzerine vatandaşlar ikinci el piyasasına yönelmeye başladılar. Ancak bazı fırsatçı araç sahipleri, bu durumu kullanarak sıfır araç fiyatından daha fazla bir fiyata ikinci el araç satmaya başladılar.


Bir Gün İçinde Renault Clio`ya Dev Zam!


Yaşanan enflasyon sonrasında otomobil markaları da harekete geçtiler. Ünlü markalar teker teker araçlara zam yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Fiat`tan gelen zam haberinden sonra şimdi de Renault`tan zam haberi geldi. Gelen haberde Clio modeline bir günde dev zam geldi. 114 bin TL artışla bir rekor kırıldı. Böylece Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg model araç 247 bin liradan 361 bin liraya çıktı. Ayrıca Renault Clio modelinin diğer paketlerinde de ciddi şekilde artış meydana geldi.

Renault Clio Fiyatları!


Güncellenen fiyat tarifesinden sonra yeni Renault Clio fiyatları şu şekilde oldu: Renault Clio Joy 1.0 TCe ECO 100bg paket fiyatı 404 bin TL,
Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg paket fiyatı 421 bin TL,
Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg paket fiyatı 430 bin TL,
Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg paket fiyatı 465 bin TL. Görüldüğü gibi tüm Renault Clio marka araç paketlerine yüksek bir oranda zam gelmiş durumda. Bu fiyatların 2022 yılında tekrar güncellenerek daha yukarı bir seviyelere çıkması bekleniyor.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış