20 Aralık 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ Bitti; Oktay Kaynarca’dan Yeni Müjdeler Bitmedi! Oktay Kaynarca’dan Takipçilerini Sevindirecek Haberler

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ Bitti; Oktay Kaynarca’dan Yeni Müjdeler Bitmedi! Oktay Kaynarca’dan Takipçilerini Sevindirecek Haberler

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizide 6 sezon boyunca muhteşem bir performans ortaya koyarak hayranlarını memnun eden Oktay Kaynarca, sevenlerine yeni ve güzel haberler verdi.

Oktay Kaynarca, senelerdir devam eden ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizinin, 7. sezonun başında iptal olmasıyla sevenlerini üzmüştü. Hızır Çakıbeyli karakteriyle, sevenlerinin gönlünde taht kuran Kaynarca, diziyle ilgili net bir şey söyleyemiyor ama yeni projelerle hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizi, uzun süre boyunca başarılı bir iş yapmıştı. Gerek oyuncuları gerekse de senaryosuyla, kendi seyirci kitlesini yaratmayı başaran ve başarısını uzun süredir koruyan yapım için, yayınlandığı kanal ve yapımcının anlaşamaması üzerine, diziyi bitirme kararı alınmıştı. Dizinin 7. sezonunun başlanması beklenirken, dizinin aniden yayından kalkması, izleyenleri bir hayli üzmüştü. Konuyla ilgili Kaynarca da dizinin akıbeti hakkında net bir açıklama yapmadı. Süreçte ne yaşandığı aslında ne olduğunu çok da bilinmiyor.

Ancak başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, eski dizisi hakkında konuşmak yerine, ufukta yeni projelerin olduğuna dair konuştu. Kaynarca, çok da yakın olmasa da Eylül ayı gibi bir zamanda yeni bir projenin başlayacağını dile getirdi. Böylece başka bir projeyle, hayranlarının karşısında olacağının müjdesini vermiş oldu. Bununla beraber bu sezon için de bir şeyler olabilir ya da olmayabilir şeklinde konuşan oyuncu, bu sezona olmasa bile Eylül’de kesinlikle muhteşem bir işle geri döneceğinin altınız çizmiş oldu.

Pandemi nedeniyle de sinema ile ilgili net bir plan yapamadıklarını ve kafaların oldukça karışık olduğuna değinen Kaynarca, yakın zamanda bir film projesinin pek mümkün olmadığını dile getirdi. Diğer tüm insanlar gibi 2021 yılının oldukça sıkıntılı bir süreç olduğuna da değinen ünlü oyuncu, 2021 senesi için tüm dünyada kötü bir yıl şeklinde değerlendirmede bulundu. Bununla birlikte, 2022 yılından umutlu olduğunu ve umudunu koruduğunu da söyledi. Basının “Hayatınızda şuan biri var mı acaba?” sorusuna da “Hayatımda şuan biri yok ancak olması için dua edin.” diyerek karşılık verdi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış