20 Aralık 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Bu Kez MasterChef`den Yarışmacılar Değil Mehmet Şef Gidiyor! Yarışmadan Ayrılacak Olan Mehmet Şef Yerine Bakın Kim Gelecek!

Bu Kez MasterChef`den Yarışmacılar Değil Mehmet Şef Gidiyor! Yarışmadan Ayrılacak Olan Mehmet Şef Yerine Bakın Kim Gelecek!

MasterChef yarışmasının babacan jürisi Mehmet Şef yarışmaya veda ediyor! Yeni sezonda Mehmet Şef yerine yine çok tanıdık bir isim geliyor. İşte tüm detaylar...

Haftanın beş günü milyonlarca kişi tarafından izlenen MasterChef yemek yarışmasında bu kez bir yarışmacı programa veda etmiyor. Çünkü bu kez yarışmadan gidecek isim Mehmet Şef olacak. İlk sezondan itibaren yarışmada jürilik yapan Mehmet Şef`in yarışmadan gideceği haberi sosyal medya platformlarını salladı. Kısa süre içinde instagram, twitter ve facebook gündeminde üst sıralara yükseldi. Yarışmada gergin ve stresli anlar yaşayan Mehmet Şef, artık kendi restoranında hizmet vermek istiyor. Acun Ilıcalı ve ekibiyle çalışmaktan her seferinde memnun olduğunu söyleyen ünlü şef, gelen bu iddialara karşı henüz bir açıklama yapmadı. Ancak gelecek sezonda Mehmet Şef yerine başka bir şef ile devam edilmesine muhtemel gözle bakılıyor!


Mehmet Şef Kimdir?


Mehmet Şef 1974 yılında Bolu`da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaştan itibaren mutfaklarda çalışmaya başlamıştır. Henüz 12 yaşındayken amcasının yanında bulaşık yıkmaya başlamıştır. Daha sonra ise yemek alanında çeşitli eğitimler alarak aşçı olmuştur. Her geçen gün kendini geliştiren Mehmet Şef, çalışması ve azmi ile bugünkü seviyeye gelmiştir. Kendine ait işletmelerinde ve aşçılık okulunda aktif olarak çalışmaktadır. 4 sezondur ise MasterChef yarışmasında jürilik yapmaktadır. Sinirli yönleri ile dikkat çeken Mehmet Şef, babacan tavrı ve samimiyetiyle de herkes tarafından sevilmektedir.


MasterChef Yarışmasından Ayrılacak Olan Mehmet Şef Yerine Kim Gelecek?


Gelecek sezonda yer almayı düşünmeyen Mehmet Şef yerine hangi ismin geleceği şimdiden konuşulmaya ve merak edilmeye başladı. Yeni sezonda Mehmet Şef yerine seyircilerin çok yakından tanıdığı ve sevdiği bir ismin yarışmaya jüri olarak dahil olması bekleniyor. Yeni sezonda MasterChef yarışmasında ünlü Şef Arda Türkmen`in yer alacağı konuşuluyor. Acun Ilıcalı ile iyi bir ilişkisi olan ve daha önce birçok Acun Medya projesinde yer alan Arda Şef, seyirciler tarafından da çok fazla takip ediliyor. Şu anda Arada İle Omuz Omuza programını yürüyen Arda Şef, birçok ünlüyü kendi programında ağırlayarak ünlülere yemek yaptırıyor. Şu anda kesin bir şey olmasa da gelecek sezon Arda Türkmen`in MasterChef jürisi olması bekleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış