20 Aralık 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

‘Bizim Hikaye’ Sınırları Aşmaya Devam Ediyor! Tüm Dünyadan İzleyici Kitlesi Çekmeye Devam Ediyor; Sevilen Dizi Yeni Bir Ülkede Daha Yayına Girdi!

‘Bizim Hikaye’ Sınırları Aşmaya Devam Ediyor! Tüm Dünyadan İzleyici Kitlesi Çekmeye Devam Ediyor; Sevilen Dizi Yeni Bir Ülkede Daha Yayına Girdi!

Ekranların sevilen eski dizisi ‘Bizim Hikaye’, farklı ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor. Daha önce Güney Amerika ülkelerinde gösterilen dizi, şimdi yeni bir ülkede daha gösterilmeye başlanacak.

Geçmişte Fox TV’de ekranlara gelen ‘Bizim Hikaye’ isimli dizi, ülke sınırlarını aşan ününü sürdürüyor. Başrollerini Hazal Kaya’nın ve Burak Deniz’in paylaştığı sevilen eski dizi, yeni yeni ülkelerde, yeniden yayınlanmaya devam ediyor.

Daha önce de Güney Amerika ülkelerinde gösterilmiş olan dizi, bu kez de ilk kez Bolivya’da yayınlanmaya başlanacak. Dizi, Amerikan yapımı olan ‘Shameless’ adlı diziden uyarlanarak ülkemizde yayınlanmaya başlamıştı. Med Yapım tarafından çekilen ve Fox TV ekranlarında seyircilerle buluşan ‘Bizim Hikaye’ gösterildiği dönemde izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. Hazal Kaya ve rol arkadaşı Burak Deniz’in oyunculuk performansıyla da, dizi izleyenleri kendine bağlamayı başarmıştı.

ABD dizisi ‘Shameless’dan uyarlama olan bu dizinin orijinali, aslında Türkiye’nin kültür ve aile yapısına aykırı olacak birçok sahne ve içerik bulunduruyordu. Ancak dizinin senaristleri, uyarlamayı oldukça iyi bir şekilde başarmışlardı. Hatice Meryem, Ebru Hacıoğlu, Banu Kiremitçi Bozkurt, Veda Pars gibi isimler dizinin senarist kadrosunda bulunuyor. Çıkardıkları iş sonucunda, ‘Bizim Hikaye’ dizisi oldukça başarılı bir uyarlama olmuştu.

Dizinin konusu ise anneleri tarafından bırakılmış olan 5 kardeş, onların alkolik babaları ve hikayeleri. Bütün sorumluluk evdeki en büyük kardeş Filiz’in üstüne binmiş durumda. Filiz, hem düzeni sağlamaya çalışıyor hem de evi geçindirmek için uğraşıyor. Bütün bu yükü çeken karakter, izleyiciler tarafından çok sevilmişti.

Dizide Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya, performansıyla göz doldurmuştu. ‘Bizim Hikaye’nin bitmesiyle uzun süre Hazal Kaya’yı da ekranlarda görememiştik. En son yine Fox TV’de yayınlanan ‘ Misafir’ adlı dizide rol alan Kaya, bu dizinin çok tutmaması nedeniyle yine ekranlardan uzaklaştı. Reytingleri düşük olan ‘Misafir’ final yaparak ekranlara erken veda etti. Burak Deniz ise en son ‘Maraşlı’ dizisinde iyi bir başarı yakalamıştı. Oyuncu, şimdi de yeni projesi ‘Şahmeran’la tekrar seyirci karşısına çıkmayı planlıyor.

Türkiye’de oldukça başarıyla karşılanan uyarlama dizi, şimdi de başka ülkelerde gösterime giriyor. Ülkede yayınlandığını süre içerisinde oldukça sevilen dizinin başarısı, başka ülkelerde de yayınlanması ile kendini kanıtlamış oluyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış