20 Aralık 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Ivana Sert Sonunda Mutluluğu Yakaladı! Dünya Evine Giren Çift; Mutluluk Pozları Vermeyi de Unutmadı

Ivana Sert Sonunda Mutluluğu Yakaladı! Dünya Evine Giren Çift; Mutluluk Pozları Vermeyi de Unutmadı

İki gün önce dünya evine giren Ivana Sert, nikah fotoğrafları ile sosyal medyayı salladı. Mutluluk pozları ile gündeme gelen Ivana Sert ve eşi; takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte göz kamaştıran o aşk!

Ünlü modacı Ivana Sert, uzun bir süredir birlikte olduğu Sezer Demirci ile dünya evine girdi. Uzun süreli beraberliğini evlilik ile renklendiren çift; Maldivlerde sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Yaptıkları sade nikah töreni ile beraberliğe “Evet” diyen Ivana Sert ve Sezer Demirci çiftini, ünlü modacı Ivana Sert’in annesi ve öz oğlu Ateş’te yalnız bırakmadı.

İki Ayrı Gelinlik Giydi


Ivana Sert “Çok şükür ki, biz birbirimizi bulduk. Çok mutluyuz!” açıklamasını dile getirdi.  Gerçekleştirdikleri sade düğün töreninde iki farklı tarzda gelinlik giymeyi tercih eden ünlü modacının gelinlikleri sosyal medyada gündem oldu. Nikah sonrasında paylaşmış olduğu gelinlikli fotoğrafları da oldukça dikkat çekti. Takipçilerinden yüzlerce yorum ve beğeni alan Ivana Sert’in fotoğraf altında ki yorum kısmı da “Mutluluklar” ve “Tebrikler” yazıları ile doldu.

“Evlilik Sözleşmesi” Sorularına Cevap Verdi


Daha öncesinde “Evlendiğiniz zaman evlilik sözleşmesi imzalatır mısınız ya da imzalar mısınız?” sorusuna cevap veren Ivana Sert, “Bizim için önemli olan kesinlikle aşk…” ifadelerini dile getirdi. Bu sözlerin ardından Ivana Sert, topu sevgilisi Sezer Demirci’ye attı ve “Yavrum bu konu hakkında sen ne düşünüyorsun?” cümlesini dile getirdi.

Sevgilisi Demirci ise “Bizde önemli olan kesinlikle aşk, geri kalan hepsi hikaye..” sözleri ile Ivana Sert’e destek olmuştu.

“Nafaka” Konusunda ki Sert Çıkış


Diğer bir yandan ünlü modacı Ivana Sert,  iş insanı olan Yurdal Sert ile evlilik sürecini 7 yıl öncesinde bitirmişti. Ivana Sert, velayeti kendisine verilmiş olan çocuğu Ateş için nafakanın artırılması talebinde bulunarak, eski eşine dava açmıştı.

Modacı Sert, eski eşi tarafından ödenen 5 bin TL’lik nafakanın oğlu Ateş’in sadece eğitim masraflarına bile yetmediğini dile getirerek, yüzde 300 zam yapılması için eski eşine dava açmıştı. Ivana Sert, bu konuda ise muhabirlere sert çıkışarak tavrını korumaya devam etti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış