21 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Müge Anlı'nın Filmi 'Pamukların Sırrı' Ekranlara Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu! Müge Anlı Oyunculuğunu Konuşturacak!

Müge Anlı'nın Filmi 'Pamukların Sırrı' Ekranlara Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu! Müge Anlı Oyunculuğunu Konuşturacak!

Sevilen sunucu Müge Anlı yaptığı programın yanı sıra film dünyasına da el attı. Yeni projesi ile ilgili kısa bir paylaşımda bulunan Müge Anlı sevenlerini heyecanlandırdı. İlk kez böyle bir teklifi kabul eden ünlü sunucunun rol alacağı yeni film ise merak konusu oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ekranların en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert'in sunuculuğunu yapmaktadır. Uzun zamandır ekranlarda olan ve aynı türde programlarının sunuculuğu yapan güzel isim, küçükten büyüğe hayran kitlesine sahiptir. Türkiye'de kime sorulsa tanınan kişilerinden olan Müge Anlı, bu zamanlara gelene kadar çok yol kat etmiştir. Daha sonra ise bir bir şöhret basamaklarını tırmanmıştır. Özel hayatı hakkında çok fazla paylaşımda bulunmayarak adeta en merak edilen kişiler arasına yerleşmiştir. Öte yandan TV ekranlarında giyim tarzı ile de çok konuşulan Müge Anlı oldukça şık bulunmaktadır. Bu şıklığını yeni projesini açıklarken de gösteren Müge Anlı, sosyal medya adresi İnstagram üzerinden yaptığı sürpriz bir paylaşımla herkesi çok şaşırttı. 

Müge Anlı Takdir Edildi! 

ATV kanalında yayınlanan Müge Anlı Ve Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı giyim tarzıyla herkesi hayran bırakmaktadır. Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili bir açıklamada ulunan ünlü sunucu giymediği kıyafetlerini öğrencilere ve ihtiyacı olan gençlere yardım amaçlı göndereceğini belirtmişti. Müge Anlı sık sık ekranlarda açıklama yapmasa da birçok öğrenciye, kadınlara ve ihtiyacı olan vatandaşlara yaptığı yardımlarla biliniyor. Özellikle kadın sığınma evlerinde bulunan kadınlara maddi destek sağlayan sevilen sunucu bu konuda oldukça takdir ediliyor. 

Uzun Zamandır Sunuculuk Yapıyordu! 

Uzun süredir sunuculuk yapan Müge Anlı 'ya daha önce dizi ve film teklifleri geldiği biliniyor. Teklifleri kabul etmeyen Müge Anlı sunuculuk konusunda ısrarcı olmuş ve kariyerine bu yolda devam etme kararı almıştı. Sosyal medya adresinden bir paylaşımda bulunan ünlü sunucu herkesi heyecanlandırdı. Projesinden kısa bir kesit yayınlayan Müge Anlı görenlerin acaba Müge Anlı oyunculuk mu yapacak sorusuna neden oldu. Pamukların Sırrı projesini duyuran sunucu herkesi merak içinde bıraktı. 

Yeni Proje Film Mi?

Yeni projenin duyurusu yapan Müge Anlı'nın programının henüz ne olduğu bilinmiyor. Sürpriz projeyi gören hayranları bunun bir film projesi olduğunu düşündü. 21 Aralık akşamında yayınlanacağı bilinen Pamukların Sırrı ekranlarda olması bekleniyor. İşte Müge Anlı'nın yeni projesiyle alakalı yayınlamış olduğu o fotoğraflar.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış