21 Aralık 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Survivor Turabi’den Şok Eden Paylaşım! Acun’a Meydan Okudu; Görenler Şaşkına Uğradı

Survivor Turabi’den Şok Eden Paylaşım! Acun’a Meydan Okudu; Görenler Şaşkına Uğradı

Survivor’ın 2 şampiyonluk kazanan Turabi’sinden şok eden paylaşımlar! Resmen Acun Ilıcalı’yı hedefine aldı. Görenler şaşkına uğradı. Turabi’nin anket yaptığı paylaşımlar gündemi sarsmaya yetti.

Survivor eski yarışmacılarından biri olan Turabi kısa süredir Survivor All Star kapsamında yaptığı paylaşımlar ile oldukça dikkat çekiyordu. Turabi’nin bu sefer yaptığı paylaşımın hedefinde yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’da vardı. Turabi Çamkıran ilk önce ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’ya meydan okudu; sonra ise yaptıklarının farkına varıp bir adım geri attı! İşte Turabi’nin şok eden paylaşımları…

Sosyal Medyayı Sarsan Anket

Son dönemler içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden sürekli Survivor All Star ile ilgili paylaşım yapan Turabi’nin; kadroda olmamasına rağmen bu şekilde paylaşımlar yapması oldukça dikkat çeken bir konu haline gelmeye başladı.

Daha önce ki paylaşımlarının yanı sıra son paylaşımında Acun Ilıcalı’yı da hedef göstererek konuştu. Yaptığı ankette “Sizce Survivor All’ı kimin sunması daha iyi?” diye bir soru sordu.

Bu paylaşım görenlerde şok etkisi yarattı. Takipçileri Turabi’nin, Acun’a yönelik bir meydan okumada bulunacağını tahmin edemedi. Yaptığı anketin ardından durumu toparlamak için hemen geri adım atan Turabi; “Yok saçmalamayın. Bu şekilde bir anket yapacak da değilim. O kadar delirmedim!” açıklamasını dile getirdi.

Turabi bu paylaşımından sonra da yaptığı paylaşımlara aralıksız bir şekilde devam etti. Bir sonra ki paylaşımı; “Şimdi şaka ile karışık bir paylaşım yaptık diye iki tane şampiyonluğumuzdan olmayalım. Sen sunmadığın zaman izlenmez Acun.” Dedi.

2 şampiyonluğu bulunan eski yarışmacı ise bir sonraki paylaşımda daha önce konu ile ilgili yaptığı tüm paylaşımların şaka olduğunu dile getirdi.

Turabi Geri Adım Atmakta Geç Kalmadı


Yaptığı anket paylaşımından sonra Turabi’den geç olmadan geri adımlar geldi. Ard ard iki farklı paylaşım yapan Turabi; Acun Ilıcalı’nın damarına basmamak için hemen geri adım attı. “Sen bu programı sunmazsan izlenmez.”, “Şampiyonsuz bir şekilde izlenir ama sensiz izlenmez Acun abi.” gibi paylaşımlarda bulunan Turabi oldukça dikkat çekti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış