21 Aralık 2021 13:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:19

Hülya Avşar`dan Ekonomi Hakkında Şok Sözler! Avşar Kızı Gerekirse Simit Yeriz Dedi! Sosyal Medyada Yer Yerinden Oynadı!

Hülya Avşar`dan Ekonomi Hakkında Şok Sözler! Avşar Kızı Gerekirse Simit Yeriz Dedi! Sosyal Medyada Yer Yerinden Oynadı!

Hülya Avşar ekonomi hakkındaki soruya öyle bir cevap verdi ki yer yerinden oynadı! İşte Hülya Avşar'ın dikkat çeken ekonomi açıklamaları!

Son dönemde ekonomideki kötü gidişatı değerlendiren Hülya Avşar, söyledikleri ile ülkenin gündemine oturdu. Hülya Avşar gazetecilere öyle bir cevap verdi ki duyanlar şok oldu. Avşar Kızı`nın söylediği sözler kimi taraftan tepki alırken kimi taraftan ise destek aldı. Özellikle gerekirse simit yeriz sözleri çok konuşuldu. Hülya Avşar bu sözleri neden söyledi? Gazeteciler hangi soruları ünlü sanatçıya yöneltti? Hülya Avşar söylemiş olduğu sözlerin devamında neler ifade etti? Tüm bu sorular ve fazlası tüm ayrıntıları ile bu haberde yer alıyor. İşte Hülya Avşar ile yapılan röportajda öne çıkan konular!


Ekonominin Sanatçı Kısma Nasıl Yansıması Oluyor?


Hülya Avşar`ı yakalayan gazeteciler ekonomi hakkında sorular sordu. Ünlü sanatçının verdiği cevap olay oldu. Gazetecinin, Ekonominin sanatçı kısma nasıl yansıması oluyor? sorusu üzerine şu yanıtları verdi: Bu günleri önceden görüp mutlaka farklı bir yaşam tarzı benimsememiz lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor. Bu günden sonra simit mi yiyeceğiz diyenler falan oluyor. Evet gerekirse simit yiyeceğiz, ancak bu günleri de kolay bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Hülya Avşar, Türkiye`de ve dünyada bu tür olayların yaşanacağının az çok belli olduğunu, buna göre hareket etmek gerektiğini ifade etti.


Hülya Avşar`ın Ekonomi Hakkındaki Yorumları İnanları İkiye Böldü!


Geçtiğimiz günde gazetecilere verdiği cevaplar ile gündeme gelen Hülya Avşar, insanları ikiye böldü. Bazı kişiler ünlü sanatçının yorumlarını doğru bulup desteklerken, bazı kişiler de yanlış konuştuğunu söyleyerek karşı çıktılar. Tabiri caizse tuzu kuru olduğu için konuşuyor sözleri sosyal medyada yankı buldu. Bu sözleri söyleyen vatandaşlar, geçim sıkıntısı yaşadıklarını ve bunun görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade ettiler. Ayrıca yorumlarda daha sert sözler de yer aldı. Avşar Kızı`na destek olan kişilerin sayısı da oldukça fazlaydı. Bu tür zamanların her zaman yaşanabileceği ve el ele vererek bu günlerin geride bırakılacağını ifade ettiler. Ünlü sanatçı da bu doğrultuda açıklamalarda bulunmuştu.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış