22 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

MasterChef Yarışmasına Bir Jüri Daha Geliyor! Mehmet Şef'in Kardeşi MasterChef'de Jüri Olacak! Mithat Şef Tozu Dumana Katmaya Hazırlanıyor!

MasterChef Yarışmasına Bir Jüri Daha Geliyor! Mehmet Şef'in Kardeşi MasterChef'de Jüri Olacak! Mithat Şef Tozu Dumana Katmaya Hazırlanıyor!

En çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef bir değişikliğe gitme kararı alarak, jüri sayısını dörde çıkardı. Gelecek yeni jüri üyesinin kim olacağı merak edilirken sonunda yeni jüri ifşa oldu. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kardeşi olduğu bilinen ve birçok ödül alan Mithat Yalçınkaya'nın geleceği öğrenildi.

Ekranların sevilen yarışması MasterChef herkesi ekran karşısına kilitlenmektedir. Her hafta heyecanın doruklara çıktığı yemek yarışmasında, en iyi şefler yarışarak hünerlerini sergilemektedir. Zaman zaman yarışmacılar arasındaki rekabet kavgaya dönüşse de şefler ara yolu bulmaktadır. TV8 kanalında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 'in bu zaman kadar üç jürisi olmuştu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda olduğu program, merakla takip edilmektedir. Acun Medya, geçtiğimiz günlerde programda bir değişiklik yapacaklarını söylemişlerdi. Sonunda beklenen haber geldi. Sunumları değerlerinden jüri üyelerinin arasına ünlü bir ismin daha katılacağı haberi ortaya çıktı. Gelecek olan yeni kişi ise herkesi çok şaşırttı. 

Mehmet Şef'in Kardeşi Geliyor! 

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yapılan sunum ve yemekleri değerlendirdiği ünlü program yeni kararı ile izleyenleri meraklandırdı. Yeni bir isme konuk olacak olan MasterChef, bir jüri daha ekleyerek yarışmaya heyecan katmayı başardı. Gelecek olan yeni ünlü ismin ise Mehmet Yalçınkaya'nın kardeşi Mithat Yalçınkaya'nın olacağı ortaya çıktı. Mehmet Şef'ten daha ünlü olan ve daha önce yemek yarışmalarında birçok ödül kazanan Mithat Şef'in, ne zaman ekran karşına çıkacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. 

Birçok Ödül Almıştı!

Geçtiğimiz senelerde Masterchef yarışmasına konuk olarak katılan Mithat Şef oldukça beğeni toplamıştı. Bilgisi ve sempatik tavırları ile hem yarışmacı hem de seyirci tarafından dikkatleri üzerine çekmişti. Mithat Şef, daha önce birçok ünlü otellerde çalışmış ve Dünya Aşçılar Olimpiyatları 3.sü olmuştu. Her geçen gün başarısına yenilerini ekleyen ünlü şef, yarışma kadrosunda yer alacak olan dördüncü isim olarak herkesi sevindirdi. 

Mithat Şef Ne Zaman Geliyor?

Mehmet Yalçınkaya ve Mithat Yalçınkaya'nın beraber çalışacak olması seyirci tarafından yarışmaya renk gelecek yorumlarına neden oldu. Sinirli tavırları ile bilenen Mehmet Yalçınkaya, kardeşi ile ekran başında tartışmalarının çok olacağını öne süren izleyicilerde vardı. Yakında programa katılması beklenen yeni jüri üyesi,  tüm hızıyla çalışmalara devam etmektedir. TV8 kanalında yayınlanan program çarşamba ve cuma günleri dışında saat 20:00'da yayınlanmaktadır.  

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış