22 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

MasterChef Artık Eskisi Gibi Olmayacak! Yeni Jüri Geliyor Ortalık Karışacak! Bakın Yeni Jüri Kim Olacak!

MasterChef Artık Eskisi Gibi Olmayacak! Yeni Jüri Geliyor Ortalık Karışacak! Bakın Yeni Jüri Kim Olacak!

MasterChef yarışmasına yeni gelecek olan jüri üyesi herkesi heyecanlandırdı. Bu ismi herkes çok yakından tanıyor. Yeni gelen isim MasterChef jürilerinden hangi ismin kardeşi? İşte detaylar!

MasterChef yarışmasında son olarak eleme sistemi değişmişti. Dönem dönem bu şekilde değişiklikler yaşanan yarışmada bir şey daha değişiyor. Yeni değişim jürilerde olacak. En çok izlenen yemek yarışmasına gelecek olan jüri ifşa oldu. Bu ismi herkes çok yakından tanıyor. Hatta MasterChef jürilerinden bir tanesinin de kardeşi oluyor! Peki yeni gelecek olan bu jüri hangi şefin kardeşi? Yarışmaya ne zaman dahil olacak? Yeni gelen jürinin yerine hangi şef yarışmadan ayrılacak? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu haberinde devamında yer alıyor! İşte MasterChef yarışmasının ifşa olan yeni jürisi hakkındaki detaylar...


MasterChef Yarışmasına Mithat Şef Geliyor!


Ekranların sevilen yemek yarışmalarından olan MasterChef’e yeni jüri geliyor. Yeni gelecek olan jüri ise Mehmet Yalçınkaya’nın kardeşi Mithat Yalçınkaya. Daha önce çıkmış olduğu yemek yarışmalarında birçok ödül almış olan Mithat Şef, seyircileri heyecanlandırdı. MasterChef yarışması yeni bir Mehmet Şef kaldırabilecek mi sorusu herkes tarafından merak ediliyor. En çok da Mithat Şef, Mehmet Şef gibi agresif mi sorusu insanları meraklandırıyor. Bilgisi ve tecrübesi ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Mithat Şef, şimdiden çok merak edilir oldu. Ayrıca Mithat Şef, daha önce Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya üçüncüsü olacak ülkemizi gururlandırmıştı.


Mithat Şef Yarışmaya Ne Zaman Gelecek?


Mithat Şef’in MasterChef yarışmasına dahil olacağının haberinden sonra ünlü ismin ne zaman ekranlara geleceği merak edildi. Bu sorunun cevabı henüz netlik kazanmış değil, ancak Acun Ilıcalı ve ekibinin çok kısa bir süre içinde Mithat Şef ile anlaşmaları tamamlayıp yarışmaya dahil edilmesini sağlaması bekleniyor. Mithat Şef yarışmaya dahil olduktan sonra ise haftanın 5 günü ekranlara gelecek seyirci ile buluşacak. Bir de Mithat Şef yerine kimin gideceği sorusu merak edildi. Yarışmadan henüz herhangi bir şefin ayrılması beklenmiyor. Mithat Şef yarışmaya dahil olduktan sonra yarışmanın 4 jüri üyesi ile devam etmesi bekleniyor. Çok yakında yarışmada neler olacağını hep birlikte öğreneceğiz.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış