22 Aralık 2021 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

Masterchef Somer Şef Karısını Aldatmıştı! Tazminat Ödeyerek Boşanmak Zorunda Kaldı

Masterchef Somer Şef Karısını Aldatmıştı! Tazminat Ödeyerek Boşanmak Zorunda Kaldı

MasterChef’in Somer şefi, eşini aldatınca ortalık karıştı! Eşini aldattığı için tazminat ödeyerek boşanmak zorunda kalan Somer şeften bir açıklama gelmemişti. Somer şefin ödediği tazminat ise dudak uçuklatmaya yetti.

MasterChef Türkiye’nin ünlü şefi Somer şef, 18 yıldır beraber olduğu Aslı Sivrioğlu ile yollarını ayırdı. Karısı Aslı Sivrioğlu’nu aldattığı için yollarını ayıran çiftin boşanma sürecinde tazminat olayı medyaya yansıdı. Aslı Sivrioğlu tazminat kararı ile ünlü şef Somer Sivrioğlu’na resmen kapak attı.

 


Olaylı boşanma davasının sonucunda çiftin 2 çocuklarının velayeti de anne Aslı Sivrioğlu’na verildi.
 
TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen MasterChef Türkiye programının sempatik olarak nitelendirilen şefi Somer Sivrioğlu 19 yıldır beraber olduğu eşinden boşandı. Çekişmeli boşanma davasından anlaşmalı boşanma davasına dönerek son bulan evlilikleri, sosyal medyada resmen olay oldu. MasterChef’in şefleri tek tek boşanıyor sözlerini dile getiren takipçiler; Danilo Zanna’dan sonra Somer şef de boşandı! Şimdi sıra Mehmet şefe mi geldi?” yorumları takipçiler tarafından sorulmaya başlandı.


Diğer bir yandan merak edilen konu ise “Danilo Zanna boşanırken 1 milyon Euroluk tazminat ödemişti; acaba Somer Sivrioğlu ne kadar tazminat ödeyecek?” Oldu. Bu soruların ardından Somer Sivrioğlunu’nun eşinin boşanma davasında tazminat kararı ise oldukça şaşırttı.
 
İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen çiftin boşanma duruşmasında, erken saatlerde Aslı Sivrioğlu ve Soner Sivrioğlu avukatları ile beraber hazır bulundu.
 
Çiftin boşanma duruşması basına kapalı bir şekilde gerçekleşti. Aslı Sivrioğlu tarafından İki yıl önce açılmış olan boşanma davası, geçtiğimiz günlerde anlaşmalı olarak bitirildi. Duruşma esnasında Aslı Sivrioğlu’nun herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığı dile getirildi. Somer Sivrioğlu’nun ise; “Bu saatten sonra evliliğimizin herhangi bir şekilde sürme ihtimali yoktur.” sözlerini dile getirdiği öğrenildi.
 


Yaklaşık 20 dakika süren davada iki tarafta anlaşmaya vardığı için anlaşmalı bir şekilde boşanma davası gerçekleştirildi. Eski çift ile daha önce yapılan röportajlarda zor günler geçirdikleri dile getirilmişti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış