23 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

Kardeşlerim Dizisinin Melisa Ve Kadiri Geri Dönüyor! Oyuncuların Çıkışından Sonra Dikiş Tutturamayan Dizi Senaryoyu Yeniden Yazacak!

Kardeşlerim Dizisinin Melisa Ve Kadiri Geri Dönüyor! Oyuncuların Çıkışından Sonra Dikiş Tutturamayan Dizi Senaryoyu Yeniden Yazacak!

En sevilen dizilerden biri olan Kardeşlerim herkesi şaşırtan bir haberle geri döndü. Dizide Melisa'nın ayrılmasında sonra seyirci kaybeden Kardeşlerim yeni bir karar aldı. Final yapmak yerine senaryonun yeniden yazılmasına karar verildiği ortaya çıktı.

ATV kanalında yayınlanmaya başlayan dizi Kardeşlerim TV kanallarında diğer dizileri sollayarak en çok izlenen diziler listesinin başına adını eklemeyi başarmıştı. Her yayınlanan yeni bölümüyle çok konuşulan dizi, resmen ekranlara bomba etkisiyle düşmüştü. Dram ağırlıklı olan Kardeşlerim'in konusu izleyenler tarafından çok beğenildi. Ayrıca dizinin içerisinde aşk sahneleri olması da herkesi kalbinden vurdu. Kardeşlerim dizisi iki oyuncunun ayrılmasından sonra eski reytingleri bir türlü tekrar yakalayamadı. Resmen dengeleri değiştiren Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu'nun tekrar dönme kararı alındı. 

Farklı Denemeler Yapılıyor! 

4 Kardeşin acı dolu hayat hikayesine yer veren dizi, ekran karşısında izleyenleri ağlattı. Kardeşlerden Kadir, Asiye, Ömer ve Emel'in  yaşadıkları olaylar merakla takip ediliyor. Şimdilerde okula giden kardeşlerin bazı zamanlar okul sahnelerine de yer verilmektedir. Bu durum seyircinin biraz olsun hüzünden uzaklaşmasına ve diziye farklı ortamlar katmasına neden olmuştur. 

Reytingler Dibi Gördü!

Daha önceki yayınlanan bölümlerde diziden iki isim ayrılmıştı. Bu isimler dizide rol aldıkları isimleriyle Kadir ve Melisa'ydı. Seyircinin çok sevdiği ikilinin Kardeşlerim dizisinden ayrılması büyük tepki yaratmış hatta çoğu izleyenler diziyi bırakma kararı dahi almıştı. Diziden ayrılma nedenleri ise oyuncuları yaptıkları açıklamalar ile gün yüzüne çıkmıştı. Senaryo gereği Kardeşlerim dizisinden çıkan oyuncuların, daha sonra başka projelerde yer alacağı haberi duyurulurken, Kardeşlerim dizisi oyuncularla görüşerek eski dizilerinde yer almalarını istediği öğrenilmiştir. 

Geri Mi Gelecekler! 

Kardeşlerim dizisinde en son yaşanan olaylarda Kadir ölmüş bu nedenle de Melisa diziden ayrılmıştı. Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu'nun diziden ayrılması ise reytinglerin düşmesine neden olmuştu. Ayrıca Kadir'in ölmesi nedeniyle diğer kardeşlerin yalnız kalması, yaşadıkları zorlu hayat ile tek başlarına mücadele içinde olacak olmaları herkesi etkileyen noktalardan biri olmuştu. Kardeşlerin en büyüğü olan Kadir'in diziye tekrar dönmesi çok istenmişti. Bunun üzerine harekete geçen yapımcılar ve yönetmeler bu konuya bir çare aradıklarını hatta senaryonun baştan değiştirilebileceğini dahi söyledikleri iddia edilmişti. Önümüzdeki günlerde bu konuda net bir açıklama beklenmektedir. Kadir ve Melisa haberi  izleyenleri sevince boğarken oyuncuların gelişiyle reytinglerin tekrar yükselmesi beklenmektedir. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış