23 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

Yemekteyiz Gizem'e Diskalifiye Şoku! Gizem'in Tavrı Sonunu Getirdi! Yemek Yapamadan Yarışmaya Veda Edecek!

Yemekteyiz Gizem'e Diskalifiye Şoku! Gizem'in Tavrı Sonunu Getirdi! Yemek Yapamadan Yarışmaya Veda Edecek!

TV8 kanalının sevilen yarışması Yemekteyiz her hafta heyecanı doruklara çıkarırken yaşayan bir olay izleyicileri şok etti. Sivri sözleri ile oldukça eleştiri alan yarışmacı hakkında oldukça şikayet geldi. Bu tepkiler üzerine gelen bazı haberler diskalifiye edileceği yönünde oldu.

TV8 kanalında yayınlanan ve oldukça ilgi gören yarışma programlarından biri olan Yemekteyiz, her hafta en çok konuşulan yarışma programları arasında yer almaktadır. 5 yarışmacının en güzel yemekleri yaparak ve rakiplerinden daha iyi masaları sunumları hazırlayarak yarıştığı bir programdır. İyi yemek yapmak dışında misafir karşılama, güler yüzlülük gibi  etkenlerinde yok sayılmadığı Yemekteyiz sunuculuğunu Zuhal Topal yapmaktadır. Ekranların başına herkesi bağlayan yarışma programı, yeni isimlerle devam ederken, yarışanlardan biri olumsuz tepkileri adeta bir mıknatıs gibi üzerine çekti. Son sözleri ise yarışmadan diskalifiye olmasına neden olacak kelimeler söylediği öğrenildi. 

İpler Gerildi!

Yemekteyiz yarışmasının diğer yarışmalardan farkı, puanları rakiplerin vermesidir. Bu durum yüksek puan almayı engellerken, küçük bir tartışma konusu bile alınacak puanların düşmesine neden olmaktadır. Bu nedenle konuştukları kelimelere ve takındıkları tavırlara dikkat eden yarışmacılar çok fazla tepki almak istememektedir. Bazı yarışmacıları ani çıkışları olsa da ara yol güzel sunucu Zuhal Topal sayesinde bulunmaktadır. Birbirinden farklı karakterde yarışmacıların aynı masada yemek yemesi bile bazen iplerin gerilmesine ve ufak çaplı atışmalar yaşanmasına neden olmaktadır. 

Sert Çıkışları Tepki Aldı!

Bu hafta Yemekteyiz yarışmasına katılan isimler arasında Gizem, Aras, Cemile, Melek ve Mesut yer alıyor.  Rekabetin bol olduğu yarışma programında dikkatleri en çok Gizem Kapıcı üzerine çekiyor. Yemek masasında ani çıkışları ve sert tavırları ile tepki toplayan Gizem hakkında şok bir haber ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden oldukça tepki gören yarışmacının diskalifiye edilmesi istendi. Özellikle son yaşanan olaylardan sonra yarışmacıya tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Gizem Kapıcı'ya Diskalifiye Şoku

Gizem Kapıcı en son yarışmacı olan Aras'a verdiği tepkiler ile okları üzerine çevirdi. Bu duruma Aras sessiz kalsa da, Aras'ın hayranları sessizliği bozdu. Hayranları sosyal medya üzerinden Gizem Kapıcı hakkında olumsuz yorumlarda bulunarak yarışmada görmek istemediklerini belirttiler. Hatta Gizem devam ederse izlemem diyenler dahi vardı. Bu kadar şikayete kayıtsız kalmayan Acun Medya'dan diskalifiye talep edildi. Bazı iddialara göre yarışmacı Gizem'in diskalifiye edileceği haberi duyuldu. Cuma günü evinde yarışmacıları ağırlaması beklenen Gizem'in yemek yapamadan yarışmaya veda edeceği düşünülüyor.  

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış