23 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

Masumlar Apartmanına İnci Geri Dönüyor! Han Mutlu Olacakken Yine Dengeler Değişti! Bu Kez Gelişi Çok Farklı!

Masumlar Apartmanına İnci Geri Dönüyor! Han Mutlu Olacakken Yine Dengeler Değişti! Bu Kez Gelişi Çok Farklı!

Masumlar Apartmanı oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın diziye yeniden dönme kararı aldığı öğrenildi. Han tam İnci'yi unutmuşken her şey başa dönecek. Peki İnci ölmüştü nasıl geri dönecek derseniz cevabı haberimizin detaylarında yer alıyor. İşte tüm ayrıntılar 5nhaber'de.

TRT1 kanalında yayınlan ve büyük yankı uyandıran dizi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından uyarlanmış olan bir dizidir. Tam anlamıyla romanda yazan olaylar gerçekleşmese de bazı karakterler eklenerek daha ilgi çekici hale getirilmiştir. Masumlar Apartmanı dizisinde sevilen oyunculardan Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimler çok konuşulanlardan olurken, diğer oyuncular da performanslarıyla resmen ders veriyor. Dizide son zamanlarda büyük gelişmeler yaşandı. Özellikle diziden İnci rolüne hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması büyük bir tepkiye neden olmuştu. Daha sonra Masumlar Apartmanı yeni oyuncuları dizi kadrosuna dahil ederek eski izlenme oranlarını yakalamıştı. Şimdi ise İnci'nin diziye geri döneceği haberleri herkesi merak içinde bıraktı. Özellikle ,İnci'nin ölmüş olması birçok soruya neden oldu. Soruların cevabı ise net bir şekilde açıklığa kavuştu.

Han Mutluluğu Yakalamıştı!

Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han karakteri yaşadığı bütün uyguları izleyenlere iliklerine kadar hissettirirken, dizi kadrosuna yeni dahil olan oyuncu Aslıhan Gürbüz resmen Masumlar Apartmanına renk getirdi. Daha önce Han'ın eski aşkı olarak bildiğimiz Aslıhan Gürbüz, Ceylan karakterine hayat vermektedir. İnci'nin ölümünden sonra tekrar yolları kesişen Han ve Ceylan eskisi gibi beraber olmak istemektedirler. Fakat yaşadıkları onca olaylar, Han'ın kıskançlıkları, öfkesi bu duruma engel olmaktadır. Son bölümde ilk kez bu kadar yakınlaşan ikili yeni bölümlerde tekrar bir araya gelerek sevgili olacaklar gibi görünüyor. 

İnci Ölmüştü Nasıl Dönecek?

Han İnci'den sonra tekrar eski aşkıyla mutluluğu yakalamışken, İnci'nin tekrar dönecek olması iddiaları herkesi şok içinde bıraktı. Diziden ölerek ayrılmış olan Farah Zeynep Abdullah'ın tekrar dizi kadrosuna nasıl katılacağı ise merak konusu oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre İnci'nin tekrar nasıl geleceği öğrenildi. 

İşte Nasıl Geleceği Haberi!

İnci ile birlikte olduğu dönemlerde hayaller gören ve psikolojik destek alan Han, Ceylan ile aşk yaşarken aynı durumları tekrar yaşayacağı öğrenildi. İnci'ye ihanet etmiş olduğu hissine kapılan Han resmen aklıyla savaş verecek. Bir yandan Ceylan ve bir yandan İnci arasında kalan Han, eski aşkını mı tercih edecek, yoksa evinin bodrumunda tekrar hayallere kapılıp İncinin hayali ile yaşamayı mı seçecek? Yoksa anneleri gibi İnci de onlar için bir hayalet mi olacak?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış