23 Aralık 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Genç Kız Canlı Yayında Şok Geçirdi! Kocaya Kaçan Annesiyle İlk Defa Canlı Yayında Yüzleşti

Genç Kız Canlı Yayında Şok Geçirdi! Kocaya Kaçan Annesiyle İlk Defa Canlı Yayında Yüzleşti

Esra Erol programında olaylar durulmuyor! Programa annesi için katılan genç kız; annesinin kocaya kaçtığından emin olunca şok geçirdi. Canlı yayında bağlanan annenin yanında ise yanına kaçtığı kocası vardı!

Annesi kocaya kaçan Arzu isimli genç kız başka çare bulamadığında soluğu Esra Erol’un yanında aldı. Annesini uzunca bir süredir arayan Arzu Esra Erol vasıtasıyla tüm Türkiye’nin önünde annesiyle buluşarak yüzleşti. Arzu’nun söylediklerine ve yaptığı sitemlere karşı Hafize’nin kaçtığı Hasan’ın rahat tavırları ve sık sık gülümsemesi insanların dikkatini çekti.

Hepimizi Şaşkına Çeviren Olay


Son günlere damgasını vuran olayda anne olan Hafize’nin çocuklarını geride bırakarak kayıplara karışması sonundan çocuklarından birisi olan Arzu annesini aramaya başladı. Uzunca süren bir aramanın sonunda herhangi bir ize rastlayamayan Arzu son çare olarak Esra Erol’un programına çıktı. Annesini Esra Erol programı ile bulan Arzu üstüne birde bütün Türkiye önünde yüzleşti. Yüzleşmede dikkat çeken olay Hafize’nin kaçtığı Hasan’ın tavrı ve sık sık gülümsemesiydi.

‘’Annemi Kaşı Gözü İçin Mi Aldın?’’


Arzu Hasan’a yönelttiği bu soruya hiç beklemediği bir cevap aldı. Hasan gayet rahat tavırlarla ‘’Görürsün ben onunla evleneceğim’’ dedi. Bu cevabı genç kız gibi çoğumuzda beklemiyorduk. Hasan verdiği bu cevapla Arzu’yu hayretler içerisinde bıraktı. Ayrıca bütün yüzleşme sırasında Hasan devamlı olarak Hafize’ye karşı aşkını yeniden yeniden dile getirerek onu parası için değil insan olduğu için sevdiğini ve mezara kadar onunla olacağını belirtti. Arzu ise buna inanmıyor asıl Hasan’ın para için annesine yakınlaştığını düşünüyordu.

Arzu Annesini Para İçin Mi Arıyor?


Hafize’nin yüzleşme sırasında dikkat çeken iddiası Arzu’nun onu parası için aradığını söylemesi oldu. Olaydan bir süre önce iş kazası geçirerek parmaklarını kaybeden Hafize oradan gelecek paraya konmak için Arzu’nun onu aradığını söyledi. Annesini büyük bir üzüntüyle dinleyen genç kız ‘’Paran senin olsun’’ çıkışında bulundu. İzleyenlere ‘’ Evlat annesini para için arar mı?’’ diye sorduran bu iddia seyircileri tabiri caizse dehşete düşürdü. Arzu ise tekrar tekrar paranın önemli olmadığını annesini önemsediğini bundan dolayı bunca zamandır aradığını dile getirdi. Programın ilerleyen dakikalarında Arzu bu programa aslında çıkmak istemediğini annesinin onu zorunda bıraktığını ifade etti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış