24 Aralık 2021 15:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Aşk Mantık İntikam Final Yapıyor! Çağla Meselesi Dizinin İpini Kesti! İzleyiciler Resti Çekince Final Kaçınılmaz Oldu!

Aşk Mantık İntikam Final Yapıyor! Çağla Meselesi Dizinin İpini Kesti! İzleyiciler Resti Çekince Final Kaçınılmaz Oldu!

Sevilen dizi Aşk Mantık İntikam son dönemde birçok seyircisini kaybetti. Özellikle bir türlü çözülemeyen Çağla meselesi uzayınca izleyici resmen isyan etti ve izlememe kararı aldı. Reytinglerin çok altında kalan dizinin, birkaç bölüm sonra final yapacağı haberleri duyuldu.

Aslında yaz dizisi olarak çekilen ve seyirci tarafından izlenme oranları artınca devam eden Aşk Mantık İntikam, en sevilen diziler arasında kalabilmeyi başarmıştı. Dizinin başrollerinde . Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin bulunduğu Aşk Mantık İntikam sevenleri ile FOX TV kanalında buluşmaktadır. Oyunculukta usta isimleri ve güçlü yazılan senaryosu ile izleyicileri kendisine çekmeyi başarmıştır. Romantik komedi türünde olan sevilen dizi son zamanlarda bazı değişikliklere giderek drama daha ağırlık vermeye başlamışlardır. İzlenme oranları oldukça iyi olan dizi yavaş yavaş sona yaklaştı. Dizide yaşanan bazı olaylar final yapmasına neden oldu. 

Uzun Süren Yaz Dizisiydi!

Cuma günleri yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi her yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. Genelde yaz sonunda biten romantik komedi dizilerinden bir hayli sevilen Aşk Mantık İntikam uzun zamandır TV ekranlarında yer almayı başaran ikinci dizi olmuştur. Dizide özellikle sevilen isim Burcu Özberk'in olması herkesin izleme nedenlerinden biri olarak yer almaktadır. Fakat artık ilk zamanlardaki reytinglerde yerini koruyamayan yaz dizisi artık sona yaklaşmış olduğu haberleri ortaya çıktı. 

Aşk Mantık İntikam Dizisinden Final Kararı!

Dizinin final yapacağı ise herkesi üzdü. Bazı izleyenler tarafından beklenen final durumu şaşırtmadı. Dizide Çağla meselesinin hala çözülememesi ve Ela ile Ozan'ın sahnelerin gösterilmesi izleyicileri isyan ettirdi. Birçok kişi sosyal medya üzerinden tepki göstererek dizinin sonunu siz getirdiniz yorumlarında bulundu. Resmen grev yapan seyirci artık Aşk Mantık İntikam dizisini izlememe kararı aldı. Bunun üzerine iyice düşen izlenme oranı dizinin final yapmasına neden oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinin ne zaman ekranlara veda edeceği merak edilirken bu sorunun yanıta verildi.

Ne Zaman Final Yapacak?

Aşk Mantık İntikam dizisinin birkaç bölüm sonra final yapacağı bilinse de net zamanı hakkında açıklama yapılmadı. Sevilen dizinin bu şekilde bitmesi ise hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Uzun soluklu dizi Aşk Mantık İntikam'ın  bir anda bu şekilde beklenmedik karar alması ne yazık ki dizinin fanatik hayranlarını üzdü. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış