24 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Burak Özçivit Sette Kaza Geçirdi! Kuruluş Osman Çekimlerinde Attan Düşen Oyuncu Yürekleri Ağıza Getirdi! Sağlık Durumu Açıklandı!

Burak Özçivit Sette Kaza Geçirdi! Kuruluş Osman Çekimlerinde Attan Düşen Oyuncu Yürekleri Ağıza Getirdi! Sağlık Durumu Açıklandı!

Kuruluş Osman dizisi oyuncusu Burak Özçivit yaşadığı talihsiz bir kazayla herkesin yüreğini ağzına getirdi. At binme sahnelerinde at üzerinden düşen oyuncuya nazara geldi yorumları yapılırken, sağlık durumu hakkındaki bilgiler merak konu oldu. İşte Özçivit 'in son durumu!

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman tarih dizisi olması nedeniyle herkesin gönlünde taht kurmuş durumda. TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi büyük bir ilgiyle izlenirken Kuruluş Osman dizisi de aynı şekilde izlenme rekorları kırdı. Çetin mücadelelerle geçen tarihi olaylarla milli duyguları harekete geçiren dizi çok sevildi. Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Burak Çelik gibi isimlerin bulunduğu Kuruluş Osman dizisi büyük bir özenle çekilmektedir. Dizide kılıç ve at kullanarak çekilen zor sahneler bazen oyunculara zor anlar yaşatsa da dizi en iyi şekilde izleyiciye sunulmaktadır. Geçtiğimiz günlerde dizi setinde yaşanan talihsiz bir olay herkesi üzdü. Oyuncu Burak Özçivit at üzerindeki sahnesinde yere yığıldı. 

Kuruluş Osman Dizisi Konusu Nedir ?

Bozdağ imzasını taşıyan ünlü dizi ATV kanalında yayınlanmaktadır. Her çarşamba yayınlanacak olan yeni bölümleri ile merakla beklenen dizi Kuruluş Osman saat 20:00'da izleyici ile buluşmaktadır. Tarihi bir dizi olan Kuruluş Osman, Uç Beyliğinden nasıl Osmanlı Devletine dönüştüğünü ve bu yolda neler yaşandığını nasıl mücadeleler içine girildiğini anlatmaktadır. Dizide Osman rolünde ise Burak Özçivit rol almaktadır. 

Talihsiz Bir Kaza Yaşandı!

Kuruluş Osman dizinin çekimlerinde yaşanan bir kaza haberi herkesi derinden sarstı. Çekimler sırasında zor zamanlar yaşayan oyuncular, özellikle kılıç ve at binme sahnelerinde zorlanmaktadırlar. Burak Özçivit'in yaşadığı talihsiz kaza herkesi üzdü. Başrol oyuncusu dizi setinde bir an karmaşa içinde kaldığını ve attan düştüğünü dile getirdi. 3 kez at üzerinden düşen Özçivit bu nedenle çekimlerin aksadığını ve zor zamanlar yaşadığını söyledi.  Çekimlerde dikkatli olması gerektiğini söyleyen ünlü oyuncu, bir sakatlık veya yaralanma durumunda çekimlerin yapılamayacağını açıkladı. 

Sağlık Durumu Merak Edildi!

Burak Özçivit'in sağlık durumu da hayranları tarafından çok merak edildi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun ise gayet olduğu öğrenildi. At üzerinden alınmayan önlemler nedeniyle düştüm diyen Burak Özçivit bu konuda Kuruluş Osman dizisi  çalışanlarına da sert çıkıştı. Geçmiş olan dilekleri alan ünlü oyuncu herkesin yüreğini ağzına getirdi. Umarız artık bir kaza yaşanmadan dizi çekimlerine devam edilebilir. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış