24 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Yalnız Kurt Dizisine Yeni Transfer Çukurdan! Aras Bulut Resmen Meydan Okudu! Bu Dizi Reytingleri Sallayacak!

Yalnız Kurt Dizisine Yeni Transfer Çukurdan! Aras Bulut Resmen Meydan Okudu! Bu Dizi Reytingleri Sallayacak!

Osman Sınav'ın eserlerinden biri olan Yalnız Kurt dizisi bomba gibi geliyor. Dizide yer alan oyuncuların bazıları açıklanmışken yeni gelen bir isim resmen bomba gibi düştü. Daha önce Çukur dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy'un Yalnız Kurt dizisinde rol alacağı öğrenildi.

TV ekranları sallayacak olan yeni dizi Yalnız Kurt daha yayınlanmadan resmen TV dünyasını salladı. Dizinin bazı oyuncuları ise resmi olarak açıkladı. Bu isimler arasında  Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi ünlü isimlerin olacağı kesinlik kazandı. ATV kanalında yayınlanacak olan dizi Osman Sınav'ı imzasını taşıması seyircilerin oldukça ilgisini çekti. Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi olan Osman Sınav bu kez Yalnız Kurt dizisiyle bomba gibi gündeme düştü. Çok uzun süredir dizi senaryosu ile ilgili çalışmalar yürüten ünlü senarist eserini seyirci karşısına çıkarmak için hazırlandı. Çok yakında ATV ekranlarında başlayacak olan diziye bir bomba daha düştü. Daha önce Çukur dizisinden tanıdığımız Çağatay Ulusoy'un da Yalnız Kurt kadrosuna dahil olacağı öğrenildi. 

Osman Sınav'ın En Büyük Eseri Olacak! 

Kurtlar Vadisi gibi efsane haline gelmiş bir dizinin senaristi olan Osman Sınav sahalara geri döndü. Beklenmeyen bu sürpriz ile şok olan izleyiciler sevinçten deliye döndü. Kurtlar Vadisi dizisinden sonra büyük bir itina ile üzerinde çalıştığı dizi Yalnız Kurt'u sonunda hazır hale getirdi. Bu dizi senaryosu için büyük emek sarf ettiğini belirten Osman Sınav tekrardan efsane olacak bir diziye imza atmak üzere. Yakında ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da artık kesinlik kazanmaya başladı. 

Aras Bulut Da Kadroda! 

Yalnız Kurt dizisine Aras Bulut İyemli'nin de katılacağı haberi herkesi heyecanlanırdı. Daha önce İçerde, Çukur gibi dev yapımlarda başrol oyuncusu olan Aras Bulut tekrar iddialı bir yapımla ekranlara dönmek için hazırlık yapıyor. Ekranların sevilen yüzü Aras Bulut'un bu haberi, Yalnız Kurt dizisine olan merakın artmasına neden oldu. Resmen çıtayı yükselten Yalnız Kurt daha izleyicinin beğenisine sunulmadan en çok konuşulan diziler haline haline gelmeye başladı. 

Ne Zaman Başlayacak?

Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken izleyiciler artık sabırsızlanmaya başladı. Kadro ve senaryosu ile dillere destan olan dizinin yayın tarihi hakkında açıklama henüz gelmese de Ocak ayında izleyici karşısında olması beklenmektedir. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış