24 Aralık 2021 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Yargı Dizisinden Şok Ayrılık Kararı! Diziye Ceylin Karakteri İle Renk Katan Pınar Deniz Diziye Veda mı Ediyor?

Yargı Dizisinden Şok Ayrılık Kararı! Diziye Ceylin Karakteri İle Renk Katan Pınar Deniz Diziye Veda mı Ediyor?

Kanal D ekranlarında seyircileri saatlerce ekranlara kitleyen, reyting rekorlarıyla her daim adından söz ettiren Yargı dizisinin başrolü olan güzel oyuncu Pınar Deniz’in yurt dışından önemli bir teklif aldığı ve bu nedenle Yargı dizisini bırakacağı iddialar arasında yer alıyordu. Bu iddialar dizinin seyircilerini bir hayli üzdü. Acaba Pınar Deniz Yargı’dan ayrılıyor mu?

Bu İddialardan Sonra Pınar Deniz Açıklama Yaptı


Tüm Türkiye’nin beğenerek izlediği Yargı dizisi başrol oyuncusu Pınar Deniz sevenlerini içini ferahlatacak açıklamayı yaptı. Pınar Deniz ‘’Ayrılmam söz konusu değil’’ ifadelerine yer verirken dizinin sevenleri büyük bir oh çekti. Bu ifadeler sonrasında insanların sevinci sosyal medyaya yansıdı. Yargı dizisi uzunca bir süre daha bizlerle kalacak gibi duruyor.

Dolu Dolu Bir Kadro


Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal ve Zeyno Eracar gibi birçok başarılı yıldızı bünyesinde bulunduran dizi daha önce de başarılı projelere imza atan Ay Yapım firmasına ait. Hem içerisinde dramı hem de aksiyonu aynı anda barındıran dizi pazar akşamlarında reyting rekorları kırıyor. Televizyonda reyting rekorları kırarken sosyal medyayı da sarsmaya devam ediyor.


Reyting Rekorları Kıran Dev Yapım


Dizi daha çıktığı ilk günden beri bu rekorların haberini vermeye başlamıştır aslıda. Birbirinden başarılı oyuncular yılların tecrübesiyle bugüne gelmiş başarılı bir firma bir araya geldiğinde böyle bir sonuç ortaya çıkacağından başka bir şey beklememek gerekirdi esasında.

Kariyerinin Teklifi Geldi İddiası


En ünlü uluslararası dijital platformlardan bir tanesinden Pınar Deniz’e kariyerinin teklifi geldiği iddia edildi. Hatta birçok yerde Pınar Deniz kabul etmeli veya etmemeli tartışmaları yazılıp çizildi. Tüm bunlar etrafta dönerken hayranları ise üzgün bir şekilde sosyal medya platformlarını salladı. Bunlar olup biterken bu manzaraya sesiz kalamayan güzel oyuncu sosyal medya hesabından "İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum Yargı dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin sevgisi büyüdükçe, biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz." açıklaması yüreklere serin bir su serpti. Yargı’nın bizleri büyüleyen hikayesiyle daha uzunca bir süre beraber olacağız. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış