24 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Hülya Avşar Açıklamaları İle Gündemden Düşmüyor! Hiçbirinizi Takmıyorum Konuşup Durun Diyen Hülya Avşar’a Tepkiler Yağdı

Hülya Avşar Açıklamaları İle Gündemden Düşmüyor! Hiçbirinizi Takmıyorum Konuşup Durun Diyen Hülya Avşar’a Tepkiler Yağdı

Geçtiğimiz günlerde ekonomik anlamda bir hayli çalkalanan ülkemizde söyledikleriyle bütün eleştirileri üstüne çeken Hülya Avşar yeni açıklamalarıyla dikkat çekti. İnsanlar yaptığı ikinci açıklamaya önceki açıklamasından daha çok şaşırdı. Yaptığı ikinci açıklamayla beraber birincisine nazaran daha çok eleştirilecek gibi duruyor. Acaba Hülya Avşar’a bu denli eleştiri oklarını çevirecek açıklama ne?

   

Hülya Avşar İlk Açıklamasında Ne Demişti?


Son günlerde güdülen ekonomik politikalardan dolayı kur fiyatları çok dalgalı bir şekilde ilerliyor. Bu ilerlemenin sonuçları arasında ise yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı geliyor. Ülkenin geçirdiği bu zor dönemlerde Hülya Avşar çok dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Avşar yaptığı açıklamada ‘’ Gerekirse simit yenecek, bugünleri kolaylıkla aşacağız’’ ifadelerine yer verdi. Yaptığı bu açıklamayla gerek siyaset kanadından gerekse halktan çok fazla eleştiriye neden oldu. Sosyal medya birkaç gün boyunca bu durumla sarsıldı.

 
İkinci Açıklaması Bomba Gibi Düştü


Hülya Avşar daha ilk açıklamasının sıcaklığı geçmemişken gündeme bomba gibi düşen ikinci açıklaması geldi. Avşar yaptığı ikinci açıklamanın başında ‘’Sakinleştiyseniz sıra bende’’ ifadelerine yer vererek açtı ağzını yumdu gözünü. Hülya Avşar açıklamasının devamında "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de simite takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum" diyerek serzenişte bulundu. Yapılan bu ikinci açıklamadan sonra sosyal medya tekrardan yıkılmaya başladı.

‘’Kendim Kazandım, Hiç De Kolay Olmadı’’


Hülya Avşar açıklamaların devamında serzenişlerine devam ederken ‘’Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı’’ diyerek adeta meydan okudu. Daha bu açıklamalar yapılalı daha 12 saat dahi olmamışken tepkiler hem televizyonlardan hem de sosyal  çığ gibi büyüyerek devam ediyor.

İlk Açıklamayı Yaptıktan Sonra Soluğu Lüks Et Restonanında Aldı


İlk açıklamadan hemen sonra lüks bir et restoranında soluğu alan Avşar’a tepkiler büyüdü. Restoranın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımdan anlaşılan durum sonrasında, insanlar mekanı arayarak ‘’Menünüzde simit var mı?’’ sorusunu sordular. Büyüyen tepkilere cevap olarak restoran sahibi sosyal medya hesabından ‘’Menümüzde simit yoktur’’ paylaşımı yaptı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış