24 Aralık 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Aşk 101’ Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Mert Yazıcıoğlu’dan Şok Edecek İtiraf! Ünlü Oyuncunun Suratına Pastayı Kim Attı?

Aşk 101’ Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Mert Yazıcıoğlu’dan Şok Edecek İtiraf! Ünlü Oyuncunun Suratına Pastayı Kim Attı?

Son zamanların parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Mert Yazıcıoğlu hiç bilinmeyen yönlerini katıldığı bir televizyon programında seyircilerle paylaştı. Paylaştığı şeyler arasında ilgi çekici detaylarda çok ön planda. Söylediği bazı şeyler hayranlarını hayrette bıraktı. En çok merak edilen soru ise: Yakışıklı ve genç oyuncunun yüzüne pastayı kim fırlattı?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?


Bugüne kadar Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı gibi dizilere rastladığımız genç oyuncu Aşk 101 dizisiyle patladı. Dizi özellikle genç kitle tarafından çok sevilerek izlenildi. İzlenilmekle kalmayıp sosyal medyada günlerce viral olarak kaldı. Özellikle dizideki Sinan karakteri gençler arasında uzunca bir süre popülerliğini korudu. Gençlerin fazlasıyla hoşuna giden bu uyumsuz ve isyankar karakteri çok iyi bir şekilde canlandıran Mert Yazıcıoğlu her geçen gün kendini daha fazla ileriye doğru taşıyor. Daha 28 yaşında olan genç oyuncuyu çok daha iyi bir geleceğin beklediği aşikar. Ayrıca Aşk 101’den sonra ekranlar kendinin göstermeyen yakışıklı oyuncu hakkında Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alacağı Süslü Korkuluk (Yalı Çapkını) isimli dizide oyanyacağı haberleri çok hızlı bir şekilde etrafı sardı. Ancak daha herhangi bir resmi açıklamada bulunulmadı.


Fazla Doğrucu


Genç ve yetenekli oyuncu geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’le Bu Gece programına konuk oldu. Programda bilinmeyen yönleri arasında fazla doğrucu olduğu ve hatta bunun sık sık kendisine problem çıkardığından bahsetti. Eğer bir şey onun için doğruysa söylemekten hiç çekinmeyen Mert Yazıcıoğlu bunu günlük hayatında çok fazla yaptığını ve bunun yüzüne arada sırada arkadaşlarıyla tartıştığını Söyledi.  


‘’Yüzüme Pasta Yedim’’


Bu doğruculuk huyundan dolayı lisede sevgilisinden yüzüne pasta yediğini söyleyen genç oyuncu olayı şöyle anlattı:
“Şöyle bir anımı dile getireyim o halde; lise zamanlarımda çok fazla doğrucuydum. Bu nedenle kız arkadaşımdan ayrıldım o dönem. Çünkü kız arkadaşımdan değil, başka birinden hoşlanıyorum. Tabi lise zamanlarımdayım o zamanlar... Etraflıca detaylı bir şekilde düşünemiyorsun. Galiba bu süreçte onunla beraber olmak istemiyordum. Bu ilişkiye dayanamıyordum. Başka birine karşı duygularım vardı. Tabi ki  bu doğruculuğum nedeni ile de yüzüme  pastayı da yemiştim.”

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış