25 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Kısmetse Olur'un Melis'i Son Haliyle Şok Etti! Kulak Memesine Bile Estetik Yaptırdı! Son Halini Görenler Tanıyamıyor!

Kısmetse Olur'un Melis'i Son Haliyle Şok Etti! Kulak Memesine Bile Estetik Yaptırdı! Son Halini Görenler Tanıyamıyor!

Bir dönem Kısmetse Olur programıyla tanınan ünlü isim Melis Buse Betkayan yaptığı estetikler ile tanınmaz hale geldi. Ünlü ismin son halini görenler şok oldu. Uzun zamandır sosyal medya kullanmayan Melis Buse son yayınladığı fotoğrafla olay oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse olur programının sunuculuğunu Seda Akgül yapıyordu. TV ekranlarının en çok izlen programı, her gün yeni olayları ile uzun süre gündemden düşmüyordu. Bir sezon devam eden Kısmetse Olur programı RTÜK'ün izdivaç programına getirdiği yasak nedeniyle kapatılmıştı. Herkesi çok üzen bu haber sonrası programa katılan damat ve gelin adaylarına ne olduğu da merak konusu olmuştu. Özellikle Kısmetse Olur'da ani çıkışları ve sinirli tavırlarıyla bilinen gelin adayı Melis Buse Betkayan en çok aranan kişilerdendi. Melis son fotoğrafı ile herkesi çok şaşırttı. Estetik yaptıran ünlü ismi kimse tanıyamadı! 

Bir Çift Evlenmişti! 

İki katlı bir villa da bir araya gelen gelin ve damat adayları program boyunca kamera ile izleniyordu. Her aday kırmızı oda ismi verilen bir odada görüşerek konuşuyorlardı. Bu süre içerisinde sevgili olanlar, kıskançlıklar, ayrılıklar gibi yaşanan olaylara seyircileri de dahil ediyordu. Son kalan çift ise evleniyor ayrıca para ödülüne sahip oluyordu. Kısmetse Olur programı sonunda bir çift evlenmiş ve büyük ödülün de sahibi olmuştu. 

Melis Programa Veda Etmişti!

Kısmetse Olur programına birçok gelin ve damat adayı katılırken aralarından evlenen sadece bir çift olmuştu. Bunlar Nur Cimilli ve Batuhan'dı. Hatta bebekleri de olduğu haberi herkesi mutlu etmişti. Melis Buse Betkayan ise programdan ayrılmıştı. Diğer adaylara resmen kök söktüren Melis Buse daha sonra merak konusu haline geldi. Ünlü isim ise sosyal medya üzerinden son paylaşımıyla herkesi şaşırtmayı başardı. 

Değişimiyle Şok Etti!

Melis Betkayan estetik nedeniyle tanınamadı. Resmen değişim geçiren ünlü isim hakkında kulak memesine bile estetik yaptırmış yorumları yapıldı. Son hali ile beğeni toplayan Melis uzun zamandır sosyal medya adresi kullanmıyordu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla tekrar sosyal medya üzerinden aktif olacağını ve paylaşımlarda bulunacağını söyleyen isim herkesi şok etti: Çok fazla değişen ünlü ismi gören hayranları bu değişime inanamadı. Asıl mesleği iç mimar olan 27 yaşındaki Melis Betkayan, paylaşımlarıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İşte o ünlü ismin son zamanlardaki yaşadığı değişim! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış