25 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Tuba Büyüküstün'den Aşk İtirafı! Kalbim Dolu Dedi! Herkes Şanslı Erkeği Merak Etti! Resmen Aşka Gelmiş!

Tuba Büyüküstün'den Aşk İtirafı! Kalbim Dolu Dedi! Herkes Şanslı Erkeği Merak Etti! Resmen Aşka Gelmiş!

Oyuncu Tuba Büyüküstün yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. Aşk hayatı sorulan ünlü oyuncudan beklenmedik bir cevap geldi. Kalbim dolu diyen oyuncunun sevgilisi herkes tarafından merak konusu olurken takipçilerinden resmen aşka gelmiş yorumları almasına neden oldu.

Daha önce Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı dizileriyle yıldızı parlayan güzel oyuncu herkes tarafından çok beğenilmektedir. Güzelliği ile göz kamaştıran Tuba Büyüküstün'ün Türk hayranları olmasının yanı sıra başka ülkelerden de hayran kitlesine sahiptir. Daha önce oyunculuk adına ödüller alarak kariyerindeki başarısını tescilleyen Büyüküstün aşk hayatı hakkında konuşmayı seven bir kişiliğe sahip değildir. Yeni yaptığı bir röportaj sırasında aşk sorularını yanıtlayan güzel oyuncu kimsenin beklemediği bir cevap verdi. Kalbinin dolu olduğunu söyleyen oyuncunun aşk yaşadığı isim merak konusu oldu. Hayranları Tuba Büyüküstün aşka geldi yorumlarıyla oyuncu adına mutlu oldu. 

Onur Saylak İle Evliydi!

En son Star'da yayınlana  Sefirin Kızı dizisiyle büyük bir çıkış yapan oyuncu adından sıkça söz ettiren isimlerden biri haline gelmişti. Daha önce Onur Saylak isimli yönetmenle bir evlilik yaşayan oyuncunun ikiz çocukları vardır. Bir dönem Tuba Büyüküstün saçlarını kısacık kestirmiş ve bu konu bazı haberlerde eşi ile olan ilişkisinde sorun yaşamasına yorulmuştu. Haberler doğrulanmış Onur Saylak ve Büyüküstün boşanma kararı almıştı. Ayrılma nedenleri ise haber dünyasında tepki yaratmıştı. 

Onur Saylak Ve Tuba Büyüküstün Neden Ayrıldı! 

Bebekleri olan çift çekimlere sırayla gidiyor evde kalan çocuklarla vakit geçiriyordu. Fakat 2016 senesinde Tuba Büyüküstün ve eşinin aynı zamanda projeleri kabul etmelerinin tartışmalara neden olduğu söylenildi. Cesur ve Güzel dizisini kabul eden Tuba Büyüküstün iş sırasının kendisinde olduğunu, Onur Saylak'ın ise bu kurala uymadığı konuşulmuştu. Daha sonra çitin evlerini ayırdığı Onur Saylak'ın ise otelde kaldığı haberleri ortaya çıkıyor. Ardından boşanma kararı çift hayat yollarını ayırıyor. O zamandan beri hayatına birini almayan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ilk kez aşk açıklamaları hakkında cevap verdi. 

Kalbim Çok Dolu!

Magazincilerin sorularını yanıtlayan Büyüküstün, hayatında biri var mı sorusuna benim kalbim çok dolu kocaman benim kalbim. Boştan kastınız ne bilmiyorum ama şeklinde yanıt verdi. Bu cevap üzerine Büyüküstün'ün sevgilisinin kim olduğu konusu merak edildi. Bu zamana kadar hayatına kimseyi almayan oyuncu herkesi bu haberle mutlu eti. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış