25 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Dolar Düştü Fiat Rekor İndirim Yaptı! İşte Güncel Fiat Fiyat Listesi

Dolar Düştü Fiat Rekor İndirim Yaptı! İşte Güncel Fiat Fiyat Listesi

Dolardaki yaşanan ani yükselmeler ve ani düşüşler, pek çok sektörü alt üst etmeye devam ediyor. Son günlerde doların düşmesinden, otomobil fiyatları da etkilendi, pek çok firma arabalarda indirime gitti.

Son günlerde birçok araba firmasından indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Doların düşmesi sonucu, pek çok otomobil markası fiyatlarında indirim uygulamak zorunda kaldı. İlk başta ciddi bir artış yakalayan dolar, otomobil fiyatlarını da oldukça yukarıya çekmişti. Ancak dolardaki gerileme ile birlikte bu artışlarda da ciddi düşüşler yaşandı. Zamlı fiyatlar üzerinden de olsa indirime giden otomobil firmaları arasında Fiat da bulunmakta.

Dolardaki düşüşten nasibini alan firmalardan iri dev otomobil firması FIAT oldu. Firma, araç fiyatlarında indirim uygularken, kampanya da başlattı. Fiat marka otomobil almak isteyenler için oldukça avantajlı olabilecek bu kampanyalar, piyasa koşullarına göre alıcıya oldukça iyi fırsat sunmakta.

Fiat, yaptığı indirim ve kampanyalarla müşterilerin ilgisini çekmeyi başardı. Sıfır otomobiller, alıcılar tarafından büyük ilgi gördü. İlginin yoğun olmasının sebeplerinden biri dolarda yaşanan düşüşler iken diğeri de Fiat’ın sunduğu kampanyalar ve fırsatlar oldu. Kampanyalar, markanın birçok  modelini kapsıyor. Kampanyalar sayesinde müşteriler, indirimli fiyatlardan yararlanabileceği gibi, kredi de kullanabilecekler. Üstelik kullanacakları kredilerde düşük faiz geçerli olacak.

Kampanyanın sunmuş olduğu imkanlar ise şu şekilde olacak: Müşteriler 50 bin TL’lik kredi kullanabilecekler ve bu kredinin faiz oranı 1.29 olacak. Alınacak kredi 12 ay vadeli olacak. Sunulan bu imkanlarla Fiat’tan pek çok araba modeli satın alınabiliyor. Kampanyanın bir takım koşulları da mevcut. Öncelikle bu kampanya yalnızca sıfır otomobiller için geçerli. Diğer yandan kredi çekimini gerçekleştirebilmek için kişilerin ‘marka kasko’ yaptırması gerekiyor.

Fiat’ta bulunan güncel otomobil fiyatlarına göre ise, en uygun fiyatlı araç 245 bin TL’ye Fiat Sedan. Öte yandan ilgi gören ve avantajlı fiyatlara sahip diğer araçlar ise Fiat Egea Cross ve Fiat Egea Hatchback. Egea Crosslar 330 bin TL civarında satışa sunulurken, Egea Hatchbackler 322 bin TL civarlarında. FIAT tarafından sunulan bu kampanyalar ise 31 Aralık tarihine kadar geçerli.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış