26 Aralık 2021 07:17 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

TRT Duyurdu 3 Dizi Yayından Kaldırıldı! Seyirciler Bu Habere Çok Üzülecek

TRT Duyurdu 3 Dizi Yayından Kaldırıldı! Seyirciler Bu Habere Çok Üzülecek

TRT’den seyircileri üzen haber! Yapılan açıklamaya göre TRT’de halen daha gösterimde olan bazı diziler yayından kalkacak. Bu durum muhakkak ki seyircileri hüzne boğacak. Görenleri şaşkına çeviren haber tüm Türkiye’yi hüzne boğdu.

TRT’de Yayından Kalkan O Üç Dizi…


Her hafta TRT’de izleyicilerle buluşan edilen diziler yılbaşında reytinglerin düşmesi korkusuyla yayından kaldırılıyor. Yılbaşında bu diziler yerine çeşitli programlar ve filmler ekranlarda seyircilerle buluşacak. TRT’nin yayınladığı yılbaşı kuşağına göre Kıbrıs Zafere Doğru, Teşkilat ve Gönül Dağı yılbaşı günü oynatılmayacak. Bu haber her ne kadar sevenlerini üzse de yılbaşı günü daha farklı ve eğlenceli programlar ekranlarda olacak. Kaldırılan dizilerin yılbaşı günü izlenmelerinin düşme riskine karşı bu şekilde bir yol izlendiği düşünülüyor. TRT ekranlarında milyonların severek izlediği Gönül Dağı, Kıbrıs Zafere Doğru ve Teşkilat dizileri yerine hangi programlar yer alacak?


Yılbaşı Günü TRT Ekranlarında Olacak Program ve Yapımlar Nelerdir?

31 Aralık Cuma ve 1 Ocak Cumartesi günleri normal koşullarda TRT ekranlarında yer alması beklenen Gönül Dağı, Teşkilat ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri yerine yılbaşına özel olarak çeşitli programlar ve yapımlar yer alacak. Yılbaşı kuşağının ardından bu 3 dizinin tekrardan yayınlanması beklenirken bu beklenti seyircilerin yüreğine su serpiyor. Normalde 1 Ocak günü ekranlarda yer alacak olan Gönül Dağı dizisi 1 hafta ara verecek. Böylelikle 46. Bölümü 8 ocakta sevenleriyle ekranlarında buluşmaya devam edecek. Teşkilat dizisi de aynı şekilde olmakla beraber dizinin 29.bölümü 9 ocak günü ekranlar da yerini alacak. Yılbaşı kuşağına göre Gönül Dağı dizisinin yerine sevilerek izlenen bir film olan Büyükbaba İle Savaş yapımı yer alacak. Yabancı bir sinema olmasına karşın ülkemizde de fazlasıyla izlenen bir film olmasından ötürü iyi bir reyting yakalaması bekleniyor. Yılbaşı kuşağında yer alacak olan bir diğer program ise Seksenler Yılbaşı Özel Programı. Seksenler yıllarca herkesin severek izlediği bir yapım olarak bizlerle buluşacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış