26 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Üç Kuruş Dizisinde Kartal Tibet Rüzgarı! Meğer Üvey Oğlu Üç Kuruş'ta Oyuncuymuş

Üç Kuruş Dizisinde Kartal Tibet Rüzgarı! Meğer Üvey Oğlu Üç Kuruş'ta Oyuncuymuş

Geçen temmuz hayata gözlerini yuman başarılı oyuncu Kartal Tibet’in üvey oğlu da kendisi gibi oyuncu çıktı. Kartal Tibet’in üvey oğlunun da kendisi gibi oyuncu olduğu öğrenildi. Kartal Tibet’in oğlunun oynadığı diziyi duyanlar şoka uğradı. Show TV ekranlarında yer alan dizi milyonlar tarafından severek izlenirken şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. İşte flaş haberin detayları…

Kartal Tibet’in Üvey Oğlu Ahmet Civan Canova…


Yıllarca insanların severek izlediği ünlü oyuncu Kartal Tibet geçen sene hayata gözlerini yummuştu. Şimdi ise üvey oğlu olan ve kendisi gibi oyunculuk yapan Ahmet Civan Canova sebebiyle tekrardan gündeme geldi. Ahmet Civan Canova’nın Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin yıldızları arasında olduğu öğrenildi. Bu görenler hayrete düşürdü. Dizide Oktay Çaka karakterine hayat veren ünlü oyuncu görenler tarafından hayretle karşılandı.


Üç Kuruş Dizisinde Neler Oluyor?


Geçen ayın başında yayınlanmaya başlanan diziyi daha önceden birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım firması yapmakta. Ayrıca Yönetmenliğini ise Sinan Öztürk sürdürüyor. Yıldız oyuncu kadrosuyla çıktığı ilk günden bu yana insanlar tarafından çokça sevilen dizi reytinglerde ise daima üst sıralarda yer alıyor. Ana konuları aksiyom, dram ve polisiye olan dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Diren Polatoğulları gibi daha birçok ünlü ve başarılı isim boy göstermekte. Uraz kaygılaroğlu filme konu olan mahallenin lideri rolünde yer almaktadır. Diren Polatoğulları ise bir seri katil rolüyle karakterine can veriyor. Ekin Koç Organize Büro’nun asi ve ideaist polis memuru olarak gçerli olan düzene baş kaldırıyor.


Oktay Çaka Karakteri ve Bilinmeyenler


Ünlü oyuncu Kartal Tibet yıllarca televizyonlarda başarılı yapımlarda yer almış bir hayli hayran kitlesine sahip olmuştur. Eskilerin daha iyi bileceği bu ünlü yıldızın ise meğer bir üvey oğlu çok sevilen bir dizide önemli bir rolde oynuyormuş. Dizide Oktay Çaka rolüyle mahallenin liderinin babası rolünde olan Ahmet Civan Canova meğerse Kartal Tibet’in üvey oğluymuş. Görenleri çok şaşırtan bu ayrıntı bu sıralar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış