26 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Arka Sıradakiler'in Özge'si Son Haliyle Tarla Tefek Sattırır! Bu Kadar Değişimi Kimse Beklemiyordu! İşte Ünlü Oyuncunun Son Hali!

Arka Sıradakiler'in Özge'si Son Haliyle Tarla Tefek Sattırır! Bu Kadar Değişimi Kimse Beklemiyordu! İşte Ünlü Oyuncunun Son Hali!

Arka Sıradakiler dizisinde Özge rolüyle tanıdığımız oyuncu son haliyle yok artık dedirtti. Bu kadar değişimi Kimse beklemiyordu. İşte oyuncu Sevda Dalkılıç'ın akıl almaz değişimi. Görenler gözlerine asla inanamayacak. Bu kadar büyük bir değişim olamaz!

Bir dönem ekranlara damgasını vuran dizi Arka Sıradakiler ekranların en çok izlen dizisi haline gelmişti. Tam sezon boyunca ekranda izleyicilerle buluşan dizi FOX TV kanalında yayınlanıyordu. Kadrosunda Oktay Karaca, İbrahim Güven,  Deniz Sarıbaş, Engin Yavaş ünlü isimleri barındırıyordu. İlk bölümü 2007 yılında başlayan Arka Sıradakiler 6 sezon boyunca devam edip 2012 yılında TLC kanalında final yapmıştı. Kanal değişiminden sonra devam etmeyen dizi izleyenleri çok üzmüştü .Aradan geçen zaman ise Arka Sıradakiler oyuncularının şimdiki hallerinin merak konusu olmasına yol açtı. Özellikle dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Özge, en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Özge karakterine hayat veren oyuncu Sevda Dalgıç değişimiyle yok artık dedirtti! 

Arka Sıradakiler Konusu Neydi?

Büyük Zafer Lisesi isimli kurgusal bir lisede geçen dizi izleyenleri çok etkilemişti. Çete kavgalarının, zorbalığın ve uyuşturucu gibi maddelerin olduğu bu okul seneler boyunca üniversiteye bir öğrenci dahi çıkaramamıştı. Fakat her şey okula gelen ideallerine bağlı, sabırlı bir öğretmenin gelmesiyle farklılaştı. Öğretmen öğrencilerin güvenini kazanarak onlara gelecekte yol göstermek için çabalaması ve her öğrencinin hikayeleri herkesi derinden etkilemişti.

Dizi Neden Final Yapmıştı?

Dizi son sezonda TLC kanalında geçme kararı dizinin sonunun gelmesine neden olmuştu. 1 sezon TLC kanalında yayınlanan dizi, kanalın kapanma nedeniyle finali yapılmıştı Daha uzun zamanlar devam etmesi beklenen dizi 6. sezonda kapanışı yapmıştı. Arka Sıradakiler dizisinin bitişinin ardından dizide yer alan Kemal öğretmen hakkında 'Öğretmen Kemal' isimli bir dizi yayınlanmış fakat Arka Sıradakiler kadar reyting alamayınca kısa sürede final yapmıştı. Şimdi ise dizinin oyuncu Sevda Dalgıç izleyenler tarafından merak konusu olmuştu. 

Son Hali Şaşırttı! 

Arka Sıradakiler dizisinden sonra Avlu dizisinde de rol alan oyuncu Sevda Dalgıç son halleri ile herkesi çok şaşırttı. Büyük değişim geçiren ünlü oyuncuya sosyal medyadan tarla tefek sattırır yorumları yapıldı. Özellikle kaslı vucudu ile dikkat çeken Sevda Dalkılıç güzelliğiyle herkesi büyüledi. İşte ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaştığı son halleri. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış