26 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:17

Arka Sokakların Mesut'u Diziden Ayrılıyor! Rıza Baba Aliyi Harcamıştı! Şimdi De Mesut Gidiyor! Seyirciler Resmen İsyanda!

Arka Sokakların Mesut'u Diziden Ayrılıyor! Rıza Baba Aliyi Harcamıştı! Şimdi De Mesut Gidiyor! Seyirciler Resmen İsyanda!

Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Sevilen oyuncunun diziden ayrılık haberi herkesi yasa boğdu. Daha önce diziden ayrılan Ali'den sonra sırada Mesut var dedirtti!

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar'ın ekranların merakla takip edilen polisiye dizilerindendir. Uzun zamandır izleyicinin sıkılmadığı, her bölümünün heyecanla geçtiği dizi sevenlerini ekrana bağlıyor. Başrollerinde Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan İlker İnanoğlu Oya Okar Ozan Çobanoğlu gibi usta isimler yer alıyor. Arka Sokaklar dizisinden kötü bir haber izleyenleri adeta sarstı. Dizinin başrol oyuncularından Mesut'a can veren Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı iddiaları gündemi karıştırdı. Arka Sokaklar dizisinin ana karakterlerinden biri olan ve ilk sezondan beri Arka Sokaklar kadrosunda bulunan Şevket Çoruhlu dizinin sonuna yaklaştığı söylentiler herkesi üzdü. Oyunun dizide en son yaşadıkları ise ayrılığa fazla vakit kalmadığının göstergesi olarak sayıldı. İşte tüm detaylar... 

Rıza Baba Mesut'a Sırtını Döndü

Güçlü bir kadroya sahip olan diziden bir zincir daha eksiliyor. En son yayınlanan bölümüyle çok konuşulan Arka Sokaklarda sular bir türlü durulmamıştı. Öyle bir kargaşa yaşanmıştı ki her zaman ekibinin arkasında duran Rıza Baba bile Mesut'a sırtını dönmüştü: Uyuşturucu sebebiyle emniyette sorguya alınan Mesut'a Rıza Baba bu kez sahip çıkmamıştı. Bunun üzerine araları bozulan Mesut ve Rıza Baba resmen düşman olmuştu. Öte yandan Rıza Baba'nın Mesut'a karşı olan tutumu ise ekibin kalanını şok içinde bırakmıştı. 

Şevket Çoruh Ayrılık Haberi

Bu olaylar üzerine Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı ve senaryoda bu nedenle Rıza Baba ile aralarının bozulduğu ortaya çıktı. Yavaş yavaş gidişi ayarlanan Mesut tüm sevenlerini şimdiden yasa boğdu. Kimse böyle bir ayrılık beklemiyordu. Sosyal medyada bu konu üzerine konuşan Arka Sokaklar dizisi hayranları Rıza Baba Ali'den sonra Mesut'u da harcadı yorumlarında bulunmasına neden oldu. 

Ne Zaman Arka Sokaklardan  Ayrılacak?

Oyuncu Şevket Çoruh'un diziden ne zaman ayrılacağı konusunda kesin bir tarih bilinmiyor. Fakat yaşanan olaylarla birlikte kısa zaman içinde başrol oyuncusunun Arka Sokaklar dizisine veda edeceği düşünülüyor. Uzun zamandır dizide yer alan Mesut karakteri diziden ayrılması ile kocaman bir boşluk hissettirecek. Özellikle diziyi Şevket Çoruh'un oyunculuğu için izleyen seyirciler karaları bağlayacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış