26 Aralık 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

EDHO Efsanesi Yeniden Başlayabilir! Yapımcı Açıklama Yaptı, Kafalar İyice Karıştı

EDHO Efsanesi Yeniden Başlayabilir! Yapımcı Açıklama Yaptı, Kafalar İyice Karıştı

Ekranların sevilen dizisi olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi, önceki haftalarda şok bir final ile ekranlardan kaldırılmıştı. Ancak yeni bir açıklama iddiası kafalarda yeni soru işaretleri yarattı. Sevilen dizi geri mi dönüyor?

ATV ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yayınlandığı ilk günlerden beri, seyirci tarafından sevilerek izleniyordu. Hatta kendi fanatik kitlesini de yaratmıştı. Ancak son bölümüyle ekranlara gelen dizi, ani bir şekilde final yaparak izleyicilere veda etmişti. Dizinin yapımcısı ise yeni bir açıklamayla izleyicileri umutlandırdı: ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yeniden başlayabilir.

Kanal ile Aradaki Buzlar Eridi mi?

İzleyiciler, dizinin bir anda final yapıp, ekranlara veda etmesine oldukça şaşırmıştı. Dizinin neden yayından kalktığına dair ortaya atılan argümanlardan biri de, kanal ve yapım şirketinin anlaşmazlık yaşamasıydı. Yaşanan bu son gelişmenin ardından, yapım şirketi ve kanalın arasındaki buzların erimiş olabileceği ve kendi aralarından bir anlaşma sağlandığı düşünülüyor. Böylece ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yenide seyirciyle buluşabilir.

Oktay Kaynarca Farklı Projeler Var Diyerek Dizinin Bittiğini Söylemişti

Dizinin sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda diziyle ilgili olarak konuşmuştu. Dizinin neden bittiğine dair net bir şey söylemeyen ünlü oyuncu, yeni projelerle sevenlerinin karşısında olacağını duyurmuştu. Bu da dizinin kesin olarak sona erdiğine ve sözleşmelerin feshedildiğine işaret eden bir açıklama olmuştu. Oktay Kaynarca dışında, dizinin diğer oyuncuları farklı projelerde yer almaya başladı. Bu durum da dizinin tekrar başlamasının pek mümkün olmadığını gösteriyor.

Dizinin Gerçekten Tekrar Çekilmesi Mümkün mü?

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin akıbetiyle ilgili henüz resmi ve net bir açıklama yok. Diziyle ilgili resmi sosyal medya hesaplarında da bu konuya dair herhangi bir paylaşım yapılmadı. Bu durum, yapımcı ile kanalın tekrar anlaştığı yönündeki haberleri boşa çıkarıyor. Haber, her ne kadar dizinin sevenlerini heyecanlandırmış olsa da, şuan için doğruluğunu kanıtlayacak herhangi bir ipucu yok. Yüksek ihtimalle dizinin oyuncularını başka projelerde izlemeye devam edeceğiz ve kanal da farklı projeleri yayınlamaya devam edecek.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış