26 Aralık 2021 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Demet Akalın Milyonları Duygulandırdı! Gaziantep Olayında Oda Yardım Elini Uzattı

Demet Akalın Milyonları Duygulandırdı! Gaziantep Olayında Oda Yardım Elini Uzattı

Demet Akalın'dan duygulandıran paylaşım! Gaziantep'de meydana gelen olaya Demet Akalın'da yardım eli uzattı. Söylediği sözler vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.

Geçtiğimiz günler içerisinde 4 yaşında olan bir kız çocuğu pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan Asiye’nin durumu bir dönem oldukça ağır olsa da atlattığı öğrenildi. Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, pitbull köpeklerinin sahibi olan patronu tarafından hem evinden hem de işinden edilince yardımına birçok kişi koştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Demet Akalın da Ateş ailesine destek verdi. Akalın’ın yaptığı bu yardım birçok kişi tarafından alkışlandı.


“En Güzel Mevkiden Evini Tutsun, Bir Yıllık Kira Ücreti Karşılayacağım.”


Gaziantep’te meydana gelen bu olayın ardından perişan haldeki Hüseyin Ateş hem evinden hem de işinden olduğunu, Asiye’nin kendisinin ve eşinin tek çocuğu olduğunu ve bu sebeple perişan halde olduklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni bir iş imkanı tanıdı ve tedavi masraflarını karşıladı. Bunun üzerine Demet Akalın, Ateş ailesinin yeni taşınacakları evlerinin ilk bir yıl boyunca kirasını ödeyeceğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Demet Akalın’ın bu hareketi herkes tarafından oldukça taktir edildi.


Minik Asiye İçin Tüm İmkanlar Kullanıldı


Pitbulların saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye için tüm imkanlar sonuna kadar kullanıldı. Doku nakli dahi yapılan Asiye’nin kritik dönemi atlattığı biliniyor. Doktorların ellerinden geleni yapması sonucu minik Asiye tekrardan hayata bağlanabilecek. Olay sonucunda işini ve evini kaybeden Ateş ailesinin yardımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Demet Akalın yetişti. Bunun üzerine Ateş ailesi büyük bir mutluluk yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan iş ve tedavi konularıyla ilgilenirken Akalın da ailenin kirasını bir yıl boyunca ödeyeceğini dile getirdi. Minik Asiye için her türlü imkan sonuna kadar kullanıldı.


Demet Akalın Kimdir?


Demet Akalın, günümüzde oldukça sevilen bir pop şarkıcısıdır. 23 Nisan 1972 doğumlu ünlü şarkıcı şarkı üzerine çalışmanın yanı sıra bir takım TV programları ve filmlerde de yer almıştır. Zirve, Rekor, Pırlanta gibi albümlerle ismini duyurmayı başarmış bir sanatçıdır. Bunun dışında Demet Akalın Gelinim Mutfakta, En İyi Arkadaşım, Sensiz Olmaz, Osman Pazarlama gibi yapımlarda da yer almıştır.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış