28 Aralık 2021 08:59 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Bu Saç Modelleri 8 Yaş Genç Gösteriyor! Genç Görünmek İsteyenlere 5 Saç Modelleri

Bu Saç Modelleri 8 Yaş Genç Gösteriyor! Genç Görünmek İsteyenlere 5 Saç Modelleri

Bu saç modellerini kullananlar olduğundan 8 yaş daha genç gösteriyorlar! Genç görünmek isteyenlere 5 saç modeli tavsiyesi verildi. Bu saçları kullanmaya başladığınızda gençleştiğinizi hissedeceksiniz!

Yaş aldıkça daha genç ve daha enerjik gözükmek isteyebiliriz. Bunun için makyajımızın yanı sıra saçlarımıza da oldukça dikkat etmeliyiz. Yaş aldıktan sonra gençliğimize kıyasla yüz hatlarımızda birtakım değişiklikler meydana gelebilir. Makyaj bu konuda yetersiz kalabilmekle beraber saçlarımıza da gereken özveriyi göstermemiz gerekiyor. Bunun için saçlarınıza çeşitli kesimler uygulayabilirsiniz. Gelin, sizi olduğunuzdan genç gösterecek birbirinden güzel 5 saç modeline bir göz atalım!


Omuz Hizası Saç Modeli


Yaş aldıkça yüzümüz yer çekimine karşı yenilerek şekli değişir. Hatlarının daha düşük olduğu bir yüze sahip olmak oldukça normal ve doğaldır. Bunun için kısa saçlar yüzünüzü oldukça hoş gösterebilecek modeller arasında ilk sırada yer alıyor. Omuz hizasında bir kesim ara boy kesime girdiği için kullanışlı bir model olmasının yanında oldukça popüler bir model.


Dağınık Bob Saç Modeli


Yüzünüzü daha genç gösterecek saç modellerimizden bir diğeri dağınık bob modeli. Bu model kısa saç sevenler için birebir! Kulak altında biten saçlar size oldukça modern ve enerjik bir hava verecek. Katlı bir kesim olmasından ötürü saçlarınız olduğundan daha canlı da gözükecektir.


Uzun ve Dalgalı Saç Modeli


Uzun saç seviyorsanız ve yaşınızı daha genç göstermek istiyorsanız uzun ve dalgalı saç modelini tercih edebilirsiniz. Katlı bir kesim tercih ederek bombshell bukleleri yaratarak saçınıza mükemmel bir görüntü verebilirsiniz. Bu model de sizi genç gösterecek modeller arasında!


Shag Kesim Saç Modeli

Dağınık katlar ve doğal dalgalar ile saçınız oldukça hacimli gözükecek! Shag kesim saç modeli 70’lerden günümüze uzanan harikulade bir saç modeli. Gençliğinizin enerjik ve havalı tarzını saçlarınızda taşımak istiyorsanız bu model sizin için ideal.


Doğru Perçemin Önemi


Saç kesiminiz ne olursa olsun yüz hatlarınızla uyumlu bir perçem yüzünüzde harikalar yaratabilir. Yüz hatlarınıza en uygun olan perçem stilini dilerseniz tek başınıza dilerseniz kuaförünüzle birlikte seçerek uygulayabilirsiniz. Yüzünüze uyacak olan perçem modelini başarılı bir şekilde seçtiğiniz taktirde yüzünüzdeki ışıltıyı herkes fark edecek!

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış