27 Aralık 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Gram Altın 1000TL Olacak! Elinde Altın Olanlar İçin Son Uyarı Yapıldı

Gram Altın 1000TL Olacak! Elinde Altın Olanlar İçin Son Uyarı Yapıldı

Gram altın ile ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ediyor! 1000 TL olacağı iddia edilen gram altın konusunda çalkanmalar dur durak bilmeden devam ediyor. Elinde altın tutan vatandaşlar için ise son uyarı yapılmaya devam ediyor!

Ülke ekonomisinin bu çalkantılı dönemlerinde altın ve döviz fiyatları gündeme bomba gibi düşüyor. Elindeki paranın değerini korumasını isteyen vatandaşlar altın, dolar, Euro gibi yerlere paralarını yatırıyorlar. Bu sebeple altın, dolar ve Euro fiyatlarının takibi oldukça sıkı bir şekilde yapılıyor. Son zamanlarda inişli çıkışlı bir seyri olan altın fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konulardan biri.


Gram Altın Ne Kadar Olacak?


Ünlü yatırımcı Mert Başaran, gram altının 1000 TL olacağına dair iddialar ortaya attı. Emlak ve Yatırım Danışmanı olan Başaran, altın yerine toprak ve konut almanın daha doğru olacağını öne sürdü. Vatandaşlara bu konuda önemli uyarılarda bulundu. Beyaz TV’ye konuk olan Başaran, konuya ilişkin önemli öngörülerde bulundu. Başaran, normal dolar değerinin 8 – 9 arası olması gerektiğini söyledi. Ayrıca yaptığı açıklamada devletin politikasının tuttuğu taktirde doların 8 – 9 arası seyredeceğini iddia ediyor. Dolar üzerinden birikim yapıp kar edeceğini düşünenlerin yanılacağını da konuşmasına ekledi.


“Altın veya Gümüş Alın”


Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran, altın veya gümüş alınması gerektiğini söylüyor. 17 – 18 TL’den panikleyip dolar alanların da zararda olacağını ifade etti. Bu durumun spekülatörler kaynaklı olduğunu ve bu uyarıları yaparak vatandaşların elinden paranın gitmemesini istediğini söyledi. Şimdilik bu açıdan beklemede kalmanın daha yararlı olacağını da açıklamalarına ekledi. Konuk olduğu Beyaz TV’de yaptığı açıklamada tedbirli olmanın herkesin yararına olacağını da söyledi.


Altın 1000 TL’yi Görecek!


Mert Başaran yaptığı konuşmada altının tekrardan 1000 lirayı göreceğini söyledi. Doların zamanında 18, altının da 1000 lira olduğunu ve tekrardan bu durumun oluşabileceğini dile getirdi. Ancak altının 1000 lirayı görmesi için buna uygun hayat şartlarının oluşması gerektiğini de ekledi. Doların bir zaman 18 lirayı görmesiyle paniğe kapılan vatandaşların bir kar elde etmeyeceğini, bu konuda sabırlı ve tedbirli olmak gerektiğini vurguladı. Altının kesinlikle 1000 TL’yi göreceğini ancak daha zamanı olduğunu ifade etti. Başarılı emlak ve yatırım danışmanı Başaran, açıklamalarını bu sözlerle bitirdi.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış