27 Aralık 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Yeni Coin Bomba Gibi Geliyor! Binance Metaverse Bitcoin Projesini Açıkladı

Yeni Coin Bomba Gibi Geliyor! Binance Metaverse Bitcoin Projesini Açıkladı

Kripto borsasından bomba haber geldi! Uzun süredir merak edilen Binance Metaverse Bitcoin projesini hakkında açıklamada bulundu. Proje ile ilgili detaylar verilen görüşmede, coin severler oldukça heyecanlandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’den beklenen açıklama sonunda geldi. Binance kripto borsasının CEO’su olan Changpeng Zhao vatandaşların beklediği açıklamaya sonunda gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yakın bir dönem içerisinde piyasaya çıkacak olan Moon Nation Game Metaverse Projesi hakkında beklenen cevapları verdi. Bizzat kendisinin desteklediği Metaverse projesi kapsamında Moon Nation Game’in yakında Binance kripto para borsasında istenebileceğini açıkça dile getirdi.

CZ olarak bilinen ancak gerçek ismi Changpeng Zhao olan Binance kripto para borsasının CEO’su, adeta coin camiasına gelecek vaat eden Meraverse isimli coinler arasında olan MNG Coin’in sosyal medya platformların Twitter üzerinde “Çılgınca” yorumunda bulunarak paylaştı.

Bu paylaşımı yaptıktan sonra Moon Nation Game’e yatırımcı olan kişiler, MNG coinin kısa süre içerisinde Binance kripto para borsasında listelenecek olduğu sinyallerini aldı.

Bugün bu paylaşımdan önce ₺0,449401 TRY MNG coinin işlem hacmi ise şu anda ₺2.309.087 TRY olarak artışa geçti.

Bir Tweet İle Ortalığı Salladı!


Sadece attığı bir tweet ile ortalığı sallayan Changpeng Zhao kripto borsasında dalgalanmalara neden oldu.

İşte Changpeng Zhao’nun merak edilen o meşhur tweeti!

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış