27 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Çukur’ Dizisinin Yıldızı, ‘Üç Kuruş’ Dizisine Transfer Oldu! Ortalık Yangın Yeri Olacak

Çukur’ Dizisinin Yıldızı, ‘Üç Kuruş’ Dizisine Transfer Oldu! Ortalık Yangın Yeri Olacak

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olmayı başaran ‘Üç Kuruş’ dizisi yeni bölümleriyle seyircileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Kadroya yeni katılan ünlü oyuncu, diziye yepyeni bir soluk getirecek.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı, yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yerini alan ‘Üç Kuruş’ dizisi, kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Nesrin Cavadzade, Zafer Alagöz ve Aslıhan Malbora gibi isimlerin yer aldığı dizi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

‘Çukur’dan ‘Üç Kuruş’a

Geçtiğimiz günlerde 9. Bölüm’ün fragmananı yayınlanan dizide yepyeni bir isim dikkat çekmişti. Bu ünlü isim, ekranların diğer sevilen dizisi olan ‘Çukur’dan da iyi bildiğimiz birisi. ‘Çukur’da Emmi karakteriyle, seyircinin beğenisini kazanan Kadir Çermik, yeni dizisinde Baybars karakterine hayat verecek. 44 yaşındaki Kadir Çermik, daha önce dizinin ilk bölümlerinden birinde konuk olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak bu kez, Baybars karakteri, dizi için daha kilit bir noktada olacak. Ünlü oyuncu, yeni dizisi için sosyal medyada paylaşımda bulunarak, haberi takipçileriyle “Yeni macera şimdi başlıyor. Vira vira” sözleriyle paylaşmıştı.

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz hafta, 8. bölümüyle seyirciyle buluşmuş olan ‘Üç Kuruş’, bir hayli olaylı geçmişti. Kartal ve İrfan arasında gerçekleşmesi beklenen yüzleşme sonunda oldu. O esnada yanlarına Efe geldi ve İrfan kafasına silah dayadı. Bir seçim yapmak zorunda kalan Kartal ise İrfan’ın kaçmasına yardım etmek zorunda kaldı. Kendisini kurtarma peşinde olan İrfan, çözümü Leyla’yı kaçırmakta bulmuştu. Leyla, İrfan’ın garajında kilit altında kaldı. Her ne kadar kaçma girişiminde bulunsa da başarısız olan Leyla’ya ne olacak? Yeni bölümde Kartal’ın ve Efe’nin Leyla’yı bulup bulamayacağı merak konusu.

9. bölümün fragmanında en çok konuşulan sahnelerden biri, Bahar’ın Kartal’ı öpmesi oldu. Bir diğer merak uyandıran sahne ise Leyle’ya ne olduğu. Uçurum kenarında Kartal ve Efe’nin çaresiz ve üzgün halleri, seyircilere Leyla’nın İrfan’la birlikte uçurumdan düştüğünü düşündürttü. Bununla beraber diziye yeni katılan Baybars karakterinin dizideki rolü oldukça merak ediliyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış