28 Aralık 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Müge Anlı Gençlik Resimlerini Paylaştı Herkesin Ağzı Açık Kaldı! Böyle Güzellik 100 Yılda Bir Gelir!

Müge Anlı Gençlik Resimlerini Paylaştı Herkesin Ağzı Açık Kaldı! Böyle Güzellik 100 Yılda Bir Gelir!

Güzel sunucu Müge Anlı gençlik yıllarına ait olan fotoğraflarını paylaştı görenler hayran kaldı. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Müge Anlı 'ya hayranlarından övgüler yağdı. İşte güzel sunucunun herkesin ağzını açıkta bırakacak gençlik dönemlerinden bazı kareler...

Müge Anlı ve Tatlı Sert programı sunucu herkes tarafından çok beğenilmektedir. Kişiliği ve duruşu kadar güzelliğine de övgüler yağan sunucu kariyerinde başarılı bir iş kadınıdır. Güzel sunucu fiziği ve beğenilen moda anlaşıyı ile gözleri üzerinde tutarken yaşı da zaman zaman hayranları tarafından merak konusu olmaktadır. 48 yaşında olan Müge Anlı ayrıca bir kız çocuğuna da sahiptir. Sosyal mecralarda özel hayatı hakkında paylaşımda bulunmayan Müge Anlı kızını da neredeyse gizlemektedir. Genç yaşta anne olan ünlü sunucu geçtiğimiz dönemlerde eski fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. Görenlerin resmen ağzı açık kaldı. İşte güzel sunucunun dillere destan olan gençlik yılları! 

Bir Kızı Olmuştu! 

Müge Anlı daha önce magazin müdürü olan iş adamı Burhan Akdağ ile aşk yaşıyordu. O dönemler evli ve çocukları olan Burhan Akdağ artık hayatına Müge Anlı ile devam etmek istediğine karar vererek eşinden boşanmış, daha sonra Müge Anlı ile evlenmişlerdi. Bu evlilikten Lidya adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Sosyal medyadan ve magazinden kızını sır gibi saklayan Müge Anlı hala Lidya hakkında bir paylaşımda bulunmuyor. Lidya'nın sadece üniversiteye hazırlandığı bilinmektedir. 

Boşanmışlardı! 

Müge Anlı Burhan Akdağ ile olan evlilikleri sırasında işinde başarısı artmış ve tanınan isimler haline gelmişti. Burhan Akdağ ise tam aksine kariyer yolcuğunda duraksama dönemine girmişti. Bu durumun çiftin arasında bazı sorunlara neden olduğu ve ikilinin ayrılma kararı aldıkları duyulmuştu. Tek celsede boşandıkları bilinen Müge Anlı ve Burhan Akdağ daha sonra tekrar evlendiler. Bu kez Müge Anlı şiddet nedeniyle dava açarak yeniden boşanma kararı alıyorlar. 

İşte Müge Anlı'nın O Fotoğrafları! 

Sunucu Müge Anlı o dönemlere ait bazı fotoğrafları sosyal medya üzerinden yayınlamasıyla anında binlerce beğeni aldı. Gençlik halindeki güzelliği ile herkesin dikkatini çeken Müge Anlı adeta beğeni seline kapıldı. Geçmişten günümüze kadar olan Müge Anlı'nın değişimi herkesi şaşırttı. Fotoğraflarıyla böyle güzellik 100 yılda bir gelir yorumlarını aldı. İşte ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın ağızları açıkta bırakan gençlik fotoğrafları. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış