28 Aralık 2021 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Şok Aktüel 29 Aralık Kataloğunda Bu Hafta Bomba İndirimler Yer Alıyor! Beklenen Fırsat Kataloğu Sonunda Yayınlandı

Şok Aktüel 29 Aralık Kataloğunda Bu Hafta Bomba İndirimler Yer Alıyor! Beklenen Fırsat Kataloğu Sonunda Yayınlandı

Şok market zincirlerinin 29 aralık aktüel kataloğu yayınlandı! Bu haftaya yine bomba gibi damgasını vuran Şok market 29 aralık kataloğunda yok yok! Beklenen fırsat vatandaşın resmen ayağına geldi.

Şok mağazalarının beklenen yeni yıl kataloğu geldi! 29 Aralık kataloğunda yok yok! Benzersiz indirimler yüzünden mağazaların önünde kuyruk olacak. Kaçırılmaz fırsatlara ve birbirinden harika ürünlere gelin birlikte bakalım!


Şok 29 Aralık Kataloğunda Birbirinden Benzersiz Ev ve Mutfak Aletleri!


Şok’tan beklenen katalog geldi. Birbirinden benzersiz ev ve mutfak aletlerinin bulunduğu bu katalog vatandaşların yüzünü güldürdü. Ev hanımlarının vazgeçilmez yardımcısı robot süpürge dahi Şok 29 Aralık kataloğunda yer alıyor. Roidmi markasına ait olan bu son teknoloji robot süpürge sadece 6299 TL! Kaçırılmayacak bu fırsatı iyi değerlendirin. Katalogda göze çarpan bir diğer ürün ise YUİ markasının profesyonel meyve sıkacağı. Kahvaltıların benzersiz içeceği meyve sularını evinizde tamamen doğal bir şekilde yapmak istiyorsanız bu ürün tam size göre! Profesyonel meyve sıkacağı sadece 1149 TL. Mutfak aletlerine baktığımızda Kumsal markasının benzersiz kalitedeki pankek tavasını 59,90 TL gibi oldukça indirimli bir fiyata görmekteyiz. Mutfak malzemeleri adına sarımsak ezici 14,95 TL, damlatmaz yağlık 16,95 TL, cezve 19,95 TL, 8 parça çay seti ise 29,95 TL! Birbirinden uygun bu ürünleri sakın kaçırmayın!

Şok’ta Birbirinden Harika Elektronik Ürünler


Şok 29 Aralık kataloğunda yer alan bir diğer başlığımız ise elektronik ürünler. YUİ markasına ait epilasyon cihazı yalnızca 579 TL. Bundan sonra kuaför kuaför gezmenize gerek kalmayacak! İhtiyacınız olan her şey Şok’ta! Yine YUİ markasının saç maşası 279 TL’den satışta olacak. YUİ marka akıllı bluetooth şarjlı tartı 129 TL’den karşımıza çıkacak. Kemik, su ve yağ oranlarını gösterebilmesi ve son teknoloji olmasının yanında bu fiyata bu tartı kaçırılmaz! Roidmi markasına ait S1 Special 28.8V kablosuz şarjlı dikey süpürge 2099 TL’den bizlerle olacak. Birbirinden kaliteli ve benzersiz olan bu ürünleri sakın kaçırmayın. Sınırlı sayıda Şok mağazalarına gelen bu ürünler, tükendiği taktirde tekrardan satışları olmayacaktır. Yılbaşına özel indirimlerin yer aldığı bu kataloğun ürünlerini bir daha bu kadar büyük bir indirimle görmeyebilirsiniz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış