28 Aralık 2021 12:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

BluTV Bu Dizi İle Sarsıldı! İzlemekten Kendinizi Alı Koyamayacağınız Saygı Dizisi

BluTV Bu Dizi İle Sarsıldı! İzlemekten Kendinizi Alı Koyamayacağınız Saygı Dizisi

BluTV resmen bu dizi sayesinde binlerce abone kazandı! Saygı dizisinin yayınlanmaya başlaması ile yüzlerce abone kitlesini kazanan BluTV'de herkes bu diziyi izliyor!

BluTV’de 2 sezondur oynayan Saygı dizisini izlemekten kendinizi alı koyamayacaksınız. Polisiye, dram ve suç kategorilerinde yer alan dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve akıcı senaryosu ile izleyenleri kendisinden koparmıyor. Türk yapımı internet dizisi olmasına karşın birçok televizyon dizisine kıyasla daha çok izleniyor. Konusu itibariyle oldukça sürükleyici olan dizinin oyuncu kadrosunun yetenekli olması da su götürmez bir gerçek.


Saygı Dizisinin Konusu Nedir?


Temel olarak toplumsal konuları ele alan ve toplumdaki yozlaşmaları konu alan Saygı dizisi, Ercüment Çözer’in olaylara karşı kendi adaletini sağlamaya çalışmasını konu alıyor. Ercüment’in yanında kendisi gibi aynı amaçlarla hareket eden Savaş ve Helen ile yolları kesişiyor. Polisiye, suç ve dram kategorisinde yer alan bu dizi, sizi peşinden sürükleyecek. Dizinin ikinci sezonunun konusu ise bir hayli merak ediliyor. İkinci sezonda mükemmeliyetçi bir savcı ve eski bir mahkumun dahil olmasıyla ortada yer alan konu karmaşık bir hal alıyor. Dakika dakika heyecan veren dizi, izleyenleri adeta peşinden götürüyor.


Saygı Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?


Saygı dizisi, su gibi akan senaryosu ve birer yıldız gibi parlayan yetenekli oyuncularıyla oldukça sevilen bir dizi. İlk sezon yönetmeninin Ali Taner Baltacı, ikinci sezonunun yönetmeninin Ender Mıhlar olduğu dizinin senaristi ise Ercan Mehmet Erdem. Oyuncu kadrosu ise oldukça yetenekli isimlerden oluşuyor. Başrollerinde Ercüment Çözer karakterinde Nejat İşler, Helen Altuğ (Çözer) rolünde Miray Daner, Savaş Kaya rolünde ise Boran Kuzum yer alıyor.


Saygı Dizisi Hangi Platformda Yayınlanıyor?


Saygı dizisi oldukça fazla izlenen ve beğenilen bir dizi olmasının yanı sıra izleyenleri kendinden asla koparmıyor. Bu diziyi duyanlar dizinin hangi platformda yayınlandığını merak ediyor. Saygı dizisi BluTV’de yayınlanan bir internet dizisidir. Her iki sezonu da sekiz bölüm sürmüştür. İlk sezonunun ilk bölümü 27 Ekim 2020 tarihinde başlamış olan dizinin ücretli bir platformda yayınlandığını unutmayalım. Aylık belirli bir ücret karşılığında diziyi izleyebilir, Ercüment Çözer’in hayatına katılabilirsiniz. Saygı dışındaki birçok dizi ve filme de BluTV üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış