28 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Bu Filmler Netflix’te En Çok Tıklananlar Arasında! Netflix’te Mutlaka İzlemeniz Gereken 2 Film!

Bu Filmler Netflix’te En Çok Tıklananlar Arasında! Netflix’te Mutlaka İzlemeniz Gereken 2 Film!

Herkes bu iki filmi konuşuyor. Netflix’te yayınlanan ve birçok izleyici ve eleştirmen tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan filmler Netflix Türkiye’de zirvede yer alıyor. Peki en çok tıklanan bu iki film hangileri? Kimler hangi gerekçeyle bu filmleri seyrediyor? Filmlerin konusu ne?

Dijital platformların ortaya çıkmasının ardından dikkat çeken birçok film ve dizi projesi bu platformlarda yer alıyor. Özellikle birçok yönü ile hem televizyon içeriklerinden hem de geleneksel sinemadan ayrışan Netflix yapımları birçok açıdan farklı projeleri izleyecilerine sunuyor.


Türkiye’de de dijital platformlara yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilginin odağında ise Netflix bulunuyor. Netflix her ne kadar dizi yapımları ile ön plana çıksa da Netflix yapımı filmler de hem büyük bir beğeni topluyor hem de çokça insan tarafından seyrediliyor.


Bizler de sizin için Netflix’te ses getiren ve sizin de mutlaka izlemeniz gereken iki filmi bir araya getirdik.


Don’t Look Up


Başrollerinde Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio’nun bulunduğu film, üç gündür Netflix Türkiye’de en çok izlenenler arasına girmiş durumda. Adam McKay tarafından yazılan ve yönetilen filmde dünyayı yok edeceği gözlenen bir kuruklu yıldızı durdurma çabası anlatılmaktadır. Ancak bu çaba kolay olmayacaktır. Dikkat çeken birçok sahnesi ile Hollywood’u da eleştiren bu yapım aynı zamanda medyadan bürokrasiye kadar pek çok hicivin yer aldığı bir kara mizahı izleyiciye sunuyor.


Red Notice


Netflix’te en çok izlenen yapımlardan bir diğeri ise Rawson Marshall Thurber tarafından kaleme alınan ve aksiyon komedi filmi Red Notice’dir. Kurnaz bir hırsızın peşinde olan FBI profil uzmanı John Hartley, bu hırsızı yakalamak için bir sanat sanat hırsızı ile birlikte çalışmak zorunda kalır. Bu sanata hırsızı ise kendi alanında dünyanın en iyisidir. Başlangıçta isteksizce birlikte çalışan ikilinin başından türlü maceralar geçecektir.


Türkçeye Kırmızı Bülten oalrak çevrilen filmin yönetmenliğini de  Rawson Marshall Thurber  yürütürken; başrollerde de Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi önemli isimler yer alıyor.  

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış