28 Aralık 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

O Ses Türkiye'de Fahriye Evcen ve Barış Arduç Rüzgarı Esecek! İşte Yılbaşı Gecesinde O Ses Türkiye Süpriz Konuklar

O Ses Türkiye'de Fahriye Evcen ve Barış Arduç Rüzgarı Esecek! İşte Yılbaşı Gecesinde O Ses Türkiye Süpriz Konuklar

Tv8’de yayınlanan ve tüm Türkiye’yi ekran başına sürükleyen O Ses Türkiye’nin Yılbaşı programında sürpriz konuklar dikkat çekiyor. Birçok ismin bu yıl O Ses Türkiye’de yer alacağı ve 2022 yılına girilirken birbirinden ilginç isimlerle milyonların ekran başına kilitlenmesi bekleniyor. İşte O Ses Türkiye’nin 2022 yılına girerken gerçekleştireceği özel yayında yer alacak olan sürpriz konuklar...

Müge Anlı Gelecek mi?


O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı için çarpıcı iddialardan biri de Müge Anlı oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile dikkat çeken ve sevile bir isim olan Anlı’nın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alacağı iddia edildi. Müge Anlı’nın kendisiyle iddia hakkında konuştuğunu söyeleyen Bilal Özcan ise Müge Anlı’nın attığı mesajı okudu. Anlı, programa katılacağına ilişkin bilgiden kendisinin bile haberinin olmadığını ifade etti.


Birçok İsmin Adı Geçiyor


2022 yılına sayılı bir zaman kaldı. Takvim yaprakları bir bir azalırken, tv8 ekranlarında yayınlanan ve jürisinde Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin bulunduğu O Ses Türkiye yarışmasının Yılbaşı özel bölümünde yer alacak olan ünlü isimlerin kim olduğu gizemini koruyor.


Her yıl birbirinden önemli isimleri ağırlayan programda bu yılın sürpriz isimleri arasında Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisinin de yer almasının beklenmesi büyük bir heyecana yol açtı.


Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayan Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisinin O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde yer alması halinde ortak bir parçayı seslendirmeleri beklendiği de gelen haberler arasında yer aldı.


Öte yandan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birçok sürpriz ismin yer alacağı konuşuluyor. Bunlardan biri de Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil. Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi büyük kulüpler de bulunan Özil’in O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel programında bir parça seslendireceği de konuyla ilgili iddialardan bir diğeri.  Öte yandan Murat Yıldırım, Merve Dizdar, Eda Ece gibi birçok ismin programın sürpriz konukları arasında adı geçiyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış