29 Aralık 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Oğullarına İnstagram Açtı! Karan'ın Takipçisi Anne ve Babasını Geçti!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Oğullarına İnstagram Açtı! Karan'ın Takipçisi Anne ve Babasını Geçti!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit oğulları Karan'a ait bir instagram hesabı açtı. Daha şimdiden binlerce takipçisi olan sayfa herkesi şaşırttı. Sosyal medya üzerinde bazı hayranları sizin bile o kadar takipçiniz yok diyerek espri yaptı. İşte minik Karan'ın o hesabından kareler!

Kuruluş Osman dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Burak Özçivit, Osman karakterine hayat vererek severek izleniyor. Daha önce başka oyunculuk deneyimlerine de sahip olan Özçivit aslında manken olmasına rağmen oyunculuk kariyerinde büyük adımlar atmış, tanınan dizilerde yer almayı başarmıştır. Eşi Fahriye Evcen de kendisi gibi oyunculuk yapmaktadır. Ayrıca sosyal medya ünlüsü de olan Fahriye Evcen 12,34 Milyon takipçi ile herkesi şaşırtmıştır. Geçtiğimiz günlerde çiftin oğlu Karan'a da bir sosyal medya hesabı açıldı. Binlerce takipçisi olan Karan'ın sayfası anne babasını dahi şaşkınlığa uğrattı. Oğullarının fotoğraflarına binlerce beğeni yağarken bir çok ünlü tarafından da takibe alındı. İşte paylaşım yapılan bazı kareler! 

Milyonları Geçtiler! 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler olması nedeniyle milyonlarca hayranlarına İnstagram üzerinden ulaşmaktadır. Sık sık paylaşımda bulunan oyuncular bazen dizi setlerinden bazen ev hallerinden fotoğraflar yayınlayarak sevenlerini mutlu etmektedir. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu ise oldukça merak konusu olmaktadır. Henüz 2 yaşında olan Karan'ın şimdiden binlerce hayranı vardır. 

Şimdiden Binlerce Takipçisi Var! 

Karan bebeğin annesi Fahriye Evcen ve babası Burak Özçivit oğulları adına bir Karan Özçivit isimli bir sosyal medya hesabı açtı. Hesabı ise anne ve babası yönetmektedir. Hatıra kalması için buraya fotoğraf yükleyen ünlü çift, hesabı herkese açık hale getirerek hayranlarının da takip etmesine olanak sağlamıştır. Asıl şok ise hatıra olarak açılan sayfanın daha şimdiden 265 bin kadar takipçi sayısına ulaşmış olmasıydı. 

Ailesini Solladı! 

Karan'ın sayfasında doğum gününe ait fotoğraflar yayınlanmış ve küçük Karan'ın takipçileri tarafından çok beğenilmişti. Özel anıları buraya yüklemeyi düşünen ünlü çift hatıra olarak bu hesabı saklayıp, ileride oğullarına vereceklerini açıklamışlardı. Birçok yorumda alan hesapta bazı espriler yapıldı. Karan'ın takipçi sayısı anne ve babasını geçti yorumları en çok güldürdü. Türklerden çok yabancı hayranlara sahip olan Karan bebek daha şimdiden ünlü isimler arasında yer almaya başladı. İşte o hesaptan yayınlanan bazı görüntüler! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış