29 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Şok Aktüel 29 Aralık Yayınlandı! Aklınızı Alacak İndirimleri Kaçırmayın!

Şok Aktüel 29 Aralık Yayınlandı! Aklınızı Alacak İndirimleri Kaçırmayın!

Şok market zinciri, yine çok uygun fiyatlı ürünlerle karşınızda. Pek çok kategoride binbir çeşit ürün sunan market, 29 Aralık’ta yepyeni ürünlerle sizlerle...


Uygun ve kaliteli alışverişlerin değişmez adreslerinde Şok market, yılın son aktüel kataloğunu yayınladı. Kataloğun içerisinde onlarca çeşit farklı ürünün çok uygun fiyatlarla sunulduğunu görebilirsiniz. Pek çok ihtiyacınızı karşılayacak bu ürünlere gelin beraber bakalım. İşte Şok’un 29 Aralık 2021 aktüel ürünleri...

Bu hafta yine Şok market, pek çok göz alıcı ürünü hizmetinize sunuyor. Bu hafta gelecek ürünlerden en dikkat çekenleri ise şöyle:

2 yıl garantili Nihal köşe koltuk takımı (gri renk) 1.399 TL’den satışa sunulacak. Silinebilir kumaşa sahip bu köşe koltuk takımı, hem çok kullanışlı hem de oldukça ucuz. Ücretsiz kargo imkanı da var.

Hürsultan Pratik Kapaklı Düdüklü Tencere 399 TL. Ayrıca 2 yıl garantili olan bu ürün için taksit seçenekleri de mevcut.

29 Aralık’ta çeşitli mutfak eşyaları da raflarda yerini alacak. Kumsal’ın pankek tavası 59.90 TL’den fiyatlandırılırken, ateşe dayanıklı cam cezveler 19.95 TL olacak. Üçsan Plastik markalı plastik saklama kapları ise farklı ebatlarda 5’li set olarak satılacak. Bu kapların etiket fiyatı ise 44.95 TL.

Bunlarla beraber farklı kategorilerdeki ev eşyaları da 29 Aralık’ta, uygun fiyatlarla Şok marketlerde olacak. Farklı modellerde kapı önü paspasları adedi 19.95 TL’den alınabilecek. Masa üstü organizerler ise 19.95 TL’den satılacak.

Tekstil ve giyim ürünleri de bu haftaki katalogda yer alan ürünler arasında olacak. Kış mevsimi için ideal olan oduncu gömlek 49.95 TL, şardonlu termal çoraplar 9.99 TL olacak. Ayrıca farklı modellerde iç çamışırı, pijama takımı ve terliklerde uygun fiyatlarıyla raflarda yer alacak.

Şok market bu hafta çocukların da yüzünü güldürecek. Çeşitli türlerde oyuncuklar uygun fiyatlı bir şekilde sunulacak. Robota dönüşen araçlar 19.95 TL, büyük oyuncak bebek 99.90 TL,sallanan at 99.90 TL.

Bu hafta da birbirinden uygun tüm ürünler için Şok markete uğrayın, indirimli fırsatları kaçırmayın!

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış