29 Aralık 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Kenan İmirzalıoğlu Bu Sefer Güldürmedi! Hayranları Göz Yaşlarına Boğuldu! Bir Süre Ekranlarda Olamayacak

Kenan İmirzalıoğlu Bu Sefer Güldürmedi! Hayranları Göz Yaşlarına Boğuldu! Bir Süre Ekranlarda Olamayacak

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan sevenlerini üzecek bir haber geldi. İmirzalıoğlu’nun bir süre ekranlarda yerini alamayacak olması hayranlarında ciddi bir üzüntüye sebep oldu. Ünlü oyuncu ile ilgili iddialar herkesi derinden etkiledi. Kenan İmirzalıoğlu’nun sağlık durumuna dair açıklanmayan şey ne? Kenan İmirzalıoğlu’nun sağlık durumuna ilişkin son durum nedir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde...

ATV ekranlarında yayınlanan ve bir fenomen haline gelen Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ünlü oyuncunun son günlerde halsizlik şikayetinin bulunduğu öne sürüldü. İddiaya göre bunun üzerine hastaneye giden ve test yaptıran ünlü oyuncu, kötü bir haberle karşılaştı. Başarılı oyuncunun koranavirüs testinin pozitif çıktığı öne sürüldü. Haberin duyulması ile birlikte Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti magazin dünyasının da gündemine oturdu. İşte A’dan Z’ye tüm detaylar...

Kendisini Odaya Kapattı!


Kenan İmirzalıoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddiaları gündeme bomba gibi oturdu. Başarılı oyuncunun Kim Milyoner Olmak İster programının çekimlerinin de aksadığı iddia edildi. Öte yandan bir diğer çaprıcı iddiaya göre ise İmirzalıoğlu test sonucunun pozitif çıkmasının ardından kendisini odasına kapattı.


İkinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun halime olan eşi Sinem Kobal’ı korumak için bu yönteme başvurduğu gelen iddialar arasında yer alıyor.


Halsizlik Şikayeti Vardı


Ünlü sunucunun bir süredir ciddi bir biçimde halsizlik problemi ile karşı karşıya olduğu ve yataktan çıkamadığı da gelen söylentilerden bazıları. Eşi Sinem Kobal’ın da hamile olması sebebiyle Kenan İmirzalıoğlu’nun odasından çıkmadığı öne sürüldü.


Öte yandan ünlü sunucunun Kim Milyoner Olmak İster programının aksayıp aksamayacağına dair de herhangi bir açıklama bulunmuyor. Program zaman zaman farklı modaratörlerle çalışma yöntemini denemesiyle biliniyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun hayranları ise bir an önce onu ekran başında görmek istiyor.


Açıklama Yapmadılar


Tüm bu iddialara rağmen ne Kenan İmirzalıoğlu ne de eşi Sinem Kobal'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu’ndan hem yakın çevresi hem de hayranları güzel haberlerin gelmesini bekliyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış