29 Aralık 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Elti Çatlatan Altın Bilezik Modelleri! Bu Bileziklerden Takın, Eltiniz Çatır Çatır Çatlasın

Elti Çatlatan Altın Bilezik Modelleri! Bu Bileziklerden Takın, Eltiniz Çatır Çatır Çatlasın

Bilezik, özellikle de yeni evlenmiş olan gelinlerin en çok önem verdiği takılar arasında ilk sıraları alır. Bu yazıda kadınlar için önemli bir aksesuar olan bilezik modellerini ele alıyoruz.


Yeni evlenmiş olan bir gelin için, bilezikler oldukça kıymetlidir. Hatta gelinler arasındaki rekabet bileziklere de yansır. Bu yazıda sizlerle en çok tercih edilen bileziklere bakacağız. Listemizde yer alan bilezikler, sizi eltinizle olan rekabette muhakkak bir adım öteye taşıyacak kadar güzel. İşte eltinizi kıskandıracak bilezik modelleri...

Taşlı Bilezikler

Bu tip bilezikler, ihtişamlı oldukları kadar zarif bir gönüme de sahiptirler. Kendi aralarında da farklı çeşitleri bulunur. Genellikle 8, 14 veya 22 ayar altından üretilirler. Bu bilezik modelleri yatırım için de, takmak için de satın almaya uygundur. Bileziklerin taşlı olması, bilezik modeline yeni ve güzel bir hareket katar ve aksesuarı zenginleştirir. Bu bileziklerde kullanılan taş genellikle zirkon taşıdır.

Trabzon Hasırı Kelepçe Bilezik

Bu bilezik türü oldukça ihtişamlıdır. Kolunuza taktığınızda sizi oldukça zengin gösterecek olan bu hasır bilezikler, taşlı veya taşsız olabilir. Bu konuda tercih size bırakılmıştır. Genellikle 14 ya da 22 ayar altından üretimi sağlanmaktadır. Hasırın kalınlığı ise bilezikten bileziğe göre değişim gösterir. Kiminde 5 sıra varken kiminde 21 sıra olabilir. Gösterişe ne kadar düşkünseniz, o kadar kalın olanı tercih edebilirsiniz.

Burma Bilezik

Bir klasik olan ve bilezik  deyince ilk akla gelen modellerden olan burma bilezik, yatırım için en uygun modellerdendir. Ancak takı olarak da çok kıymet verilmektedir. Geleneksel ve klasik bir havası olduğundan, yıllar geçse de asla eskimeyecek ve her dönemde popüler olmaya devam edecektir. Ayrıca burma bilezikler, 22 ayar altından yapıldığı için oldukça değerlidir.

Kaburga Kelepçe Bilezik

Bu bilezik türü tasarımıyla oldukça şık görünüm sağlamaktadır. Taşlı, taşsız, kalın, ince gibi pek çok farklı alt türü vardır. 8, 14, 22 ayar altından yapılır. Bu bilezikte ikili kilit sistemi bulunur ve bundan dolayı adı kelepçe olarak anılır. Modern ve şık görüntüsüyle son zamanların en çok tercih edilen bilezik türlerindendir.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış