30 Aralık 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

2022’de Aşk Hayatında Yüzü Gülecek Burçlar Hangileri? Bu Burçlar Aradıklarını Bulacak

2022’de Aşk Hayatında Yüzü Gülecek Burçlar Hangileri? Bu Burçlar Aradıklarını Bulacak

Yeni yıl yaklaşırken herkesin kafasında yeni dilekler, umutlar, heyecanlar var. Yeni yılın bizlere neler getireceği şimdide merak konusu. Ancak bazı burçların yeni yılda hangi konuda yüzünün güleceği şimdiden belli. İşte aşk hayatında yüzü kesinlikle gülecek burçlar...

2021’e veda ederken birçok şeyi geride bırakıyoruz. Hepimiz yeni umutlarla 2022’yi karşılıyoruz. Yeni yıla girerken bazı burçlar 2021’ veda ettikleri için çok mutlu olacaklar. Çünkü onları 2022’de sürpriz aşklar bekliyor. Aşk konusunda oldukça şanslı olan bu burçlar, aradıklarını muhakkak bulacaklar. Pek çoğu, gönlünün efendisiyle tanışacak. Aşk hayatında zirveye oynayacak bu burçları sizlerle paylaşıyoruz.

Yay Burcu İlk Sırada Yerini Alıyor!

Biliyoruz ki bu sene Jüpiter, Balık Burcu’nda olacak. Aşkla da ilişkili olan bu gezegenin etkilediği burçlardan biri Yay olacak. Özellikle de Mayıs ayından sonra, aşk hayatlarında inanılmaz şeyler yaşayacak olan Yaylar, aşka dair destan bile yazabilirler. Yaylar için aşk konusunda muazzam bir enerji bekleniyor. Bu yüksek ve pozitif enerji Yay’ın aradığını bulmasına yardımcı olacak ya da aradığı kişiyi kendisine getirecek. Birçok Yay kişisi, hayatlarının aşkını aslında yılın ikinci yarısında bulacak. Bu nedenle yılın başlarında Yay’ların biraz sabırlı olması gerekecek.

Oğlak Burcu İkinciliği Bırakmıyor!

Aşktan yana yüzü gülecek bir diğer burç ise Oğlak. Oğlaklar da yeni yılla birlikte duygusal anlamda çok iyi hissettikleri bir döneme girecekler. Oğlak burcunu en çok etkileyecek olaylar da tutulmalarla birlikte gerçekleşecek. Özellikle Mayıs, Ekim, Kasım aylarında aşka dair şanslarının çok arttığı bir döneme girecek olan Oğlaklar bu tarihlerde hayatının aşkını bulacak. Bu burçta olan kişiler, özellikle tutulma dönemlerini takip etmeli.

Balık Burcu Üçüncülükle Listede Yerini Aldı!

Söylediğimiz gibi Jüpiter Balık’ta olacak ve bu nedenle aşk da dahil pek çok konuda en avantajlı burç da tabi ki Balık olacak. Bir çok konuda oldukça şanslı olacak olan Balıklar, dolu dizgin bir aşk yaşamaya da hazır olmalılar. Pek çok Balık nihayet aradığını bulacak ve yıl boyunca aşk dolu günler yaşayacaklar. Balıklar! Tutkulu, deli dolu bir aşk hikayesi yaşamaya hazır olun!

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış